Ευνοημένοι και... VARεμένοι!

Απο sdna.gr: Το VAR είναι ο βασικός λόγος που ο Ολυμπιακός ξεκινά με 6 βαθμούς το πρωτάθλημα, αλλά κατά την προσφιλή τους συνήθεια στο λιμάνι επιχειρούν να βγάλουν και τρελούς όλους τους Έλληνες. Επί της ουσίας, βέβαια, έκαναν γνωστό ότι και φέτος -αν χρειαστεί- θα «κλέψουν» σε πανελλήνια μετάδοση και μετά θα αναρωτιόνται γιατί υπήρχαν κάμερες!
Πηγή: sdna.gr
Ευνοημένοι και... VARεμένοι!

Περιμέναμε με αγωνία να δούμε ποια ομάδα θα εκφραστεί πρώτη κατά της χρησιμότητας του VAR, το οποίο είναι παραδεκτό από σύσσωμη την παγκόσμια ποδοσφαιρική κοινότητα.

Χα, χα. Αστειάκι!

Στην πραγματικότητα δίπλα από το όνομα της ήταν ένα τεράστιο ΔΠ στο άτυπο κουπόνι στοιχήματος!

Για να κρατήσουμε ένα επίπεδο αγωνίας, πρόκειται για την ίδια ομάδα που αντιδρούσε σθεναρά και στους ξένους διαιτητές πέρσι, με τους οποίους υπήρξαν από ελάχιστα έως καθόλου φαλτσοσφυρίγματα.

Είναι η ίδια που με σημαία της το... no politica επιδόθηκε σε έναν ανηλεή πόλεμο εναντίον μιας ολόκληρης κυβέρνησης, στάζοντας δηλητήριο για τους δύο τελευταίους Υφυπουργούς Αθλητισμού.

Είναι η ίδια που σύμφωνα με την ιστορική ρήση του Ιωάννη Σπάθα είναι αυτή που πρέπει να κερδίζει μαζί με το Αιγάλεω. Οι υπόλοιποι ας πάνε να...

Είναι η ίδια το όνομα της σέρνεται δίπλα σε λέξεις με νόημα όπως «παράγκα» και «συμμορία» (πρώην εγκληματική).

Είναι η ίδια που σε κάθε ευκαιρία αυτοαποκαλείται αυτάρεσκα ως... κράτος.

Και ως κράτος πιστεύει ότι μπορεί να αποφασίζει και να διατάζει.

Αν δεν το βρήκατε ακόμα, ας βοηθήσουμε λιγάκι. Το όνομα της ξεκινάει από Όλυ- και τελειώνει -μπιακός.

Πάμε λίγο ένα σύντομο φρεσκάρισμα μνήμης με μερικές φράσεις: «Έλεος Κουμπαράκη, έλεος! Φύγε, είναι και οφσάιντ! Δεν είναι τίποτα. Μες την αναμπουμπούλα. Είναι οφσάιντ πολύ. Ένα μέτρο!». Ο πρώτος άνθρωπος στην ιστορία του παγκόσμιου ποδοσφαίρου που κατάφερε να κάνει bullying στον διαιτητή την ώρα που ήλεγχε φάση στο VAR, ο πρώτος άνθρωπος που αχρήστευσε όλα τα τεχνικά μέσα, βλέποντας με γυμνό μάτι και χωρίς ριπλέι ότι ο Μπαράλες ήταν οφσάιντ (άσχετα αν ποτέ δεν βγήκε γραμμή για να διαφωτιστεί 100%) είναι αυτός που μία εβδομάδα μετά καταρρίπτει όλους τους νόμους και τους κανονισμούς του ποδοσφαίρου: «Σήμερα έχουν ακυρωθεί δύο κανονικά γκολ από τον Ολυμπιακό. Μας έχουν κλέψει ουσιαστικά δύο γκολ. Και δεν μας ενδιαφέρει αν αυτό το σφύριγμα γίνεται μέσα στον αγωνιστικό χώρο, ή σε βαν ή σε κάποια παράγκα που βρίσκεται εδώ απ' έξω. Πάντως, έχουν ακυρωθεί πάλι από τον Ολυμπιακό δύο γκολ, κανονικά γκολ».

Προσέξτε τώρα. Δεν μιλάμε για δύο ανατροπές, όπου η κρίση για την παράβαση πέναλτι είναι υποκειμενική. Δεν μιλάμε για δύο χέρια, όπου ο κανονισμός είναι εντελώς φλου και αφήνει πολλαπλές ερμηνείες σε έναν διαιτητή. Μιλάμε για δύο φάσεις ΟΦΣΑΪΝΤ. Εκεί, όπου δεν υπάρχει υποκειμενική άποψη. Είτε είσαι οφσάιντ είτε δεν είσαι. Δεν υπάρχει λίγο ή πολύ οφσάιντ. Υπάρχει μόνο οφσάιντ.

Τον Κώστα τον Καραπαπά όμως δεν τον ενδιαφέρουν όλα αυτά. Τι κι αν η γραμμή έδειχνε ότι ο Γιουσέφ Ελ-Αραμπί ήταν οφσάιντ στα δύο ακυρωθέντα γκολ που πέτυχε στην Λάρισα;

Τι κι αν σωστά ακυρώθηκαν τα δύο γκολ του Ολυμπιακού μετά από εξέταση του VAR;

Τι κι αν δόθηκε το νικητήριο πέναλτι στους ερυθρόλευκους με τον ίδιο τρόπο σε μια συζήτηση που έχει σηκώσει μεγάλη συζήτηση για την πτώση του Ελ Αραμπί;

Τι κι αν ευνοήθηκαν από την λανθασμένη χρήση του στην πρεμιέρα με τον Αστέρα Τρίπολης με την φάση πέναλτι του Μπαράλες;

Όχι, δεν μετράνε όλα αυτά. Το VAR είναι κακό. Πρέπει να εξαφανιστεί!

Σαν σε κασέτα, ίδια ρητορική και από τον Σάββα Θεοδωρίδη με διαφορά ολίγων λεπτών.

Πόσο τυχαίο είναι άραγε που μία και μόνο ομάδα επιθυμεί διακαώς την επιστροφή σε εποχές σκοταδισμού;

Πόσο τυχαίο είναι πως μία και μόνο ομάδα είναι νοσταλγεί τις πιο μαύρες περιόδους του ελληνικού ποδοσφαίρου;

Επί της ουσίας το μόνο που έκαναν γνωστό με τις δηλώσεις τους ο Κώστας Καραπαπάς και ο Σάββας Θεοδωρίδης είναι ότι και φέτος -αν χρειαστεί- θα «κλέψουν» σε πανελλήνια μετάδοση και μετά θα αναρωτιόνται γιατί υπήρχαν κάμερες!

Διαβάστε ακόμη...