Το υπόλοιπο πρόγραμμα της 2η αγωνιστικής

Από paok24.com:Εκτός έδρας αναμετρήσεις τόσο για τους «ερυθρόλευκους» όσο και τους «κιτρινόμαυρους»
Πηγή: paok24.com
Το υπόλοιπο πρόγραμμα της 2η αγωνιστικής


Η αναμέτρηση της Τούμπας, στην οποία ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Πανιώνιο, είναι η πρώτη από τις συνολικά τέσσερις, με τις οποίες ολοκληρώνεται η 2η αγωνιστική της Super League 1

ΑΕΛ – Ολυμπιακός 19:15 (Novasports 2HD)

Ο Ολυμπιακός μπήκε με το «δεξί» στην 1η αγωνιστική της Superleague και πλέον κοιτάζει να κάνει 6 τους βαθμούς του πριν την διακοπή του πρωταθλήματος για τις Εθνικές ομάδες. Οι «ερυθρόλευκοι» ταξιδεύουν στη Λάρισα με τον... αέρα της ευρωπαϊκής πρόκρισης στους ομίλους του Champions League και την καλύτερη δυνατή ψυχολογία. Στα πλάνα του Πέδρο Μαρτίνς βρίσκεται ο Γκιγιέρμε, ενώ εκτός βρίσκεται ο Γκερέρο λόγω προβλήματος που αποκόμισε στο ματς με την Κράσνονταρ.

Η ΑΕΛ έφερε ισοπαλία 1-1 στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος απέναντι στον Ατρόμητο και τώρα ψάχνει ακόμη ένα θετικό βήμα μπροστά στο κοινό της απέναντι σε έναν δύσκολο αντίπαλο. O Μιχάλης Γρηγορίου θα αποφύγει τον «πονοκέφαλο», αφού είδε τους παίκτες του να προπονούνται χωρίς προβλήματα και όλοι βρίσκονται στην αποστολή για το δύσκολο παιχνίδι.

Λαμία-Ατρόμητος 20:00 (ΕΡΤ Sports HD)

Ο Ατρόμητος έμεινε στο 1-1 στο παιχνίδι απέναντι στην ΑΕΛ και τώρα έχει αποστολή σε μία δύσκολη έδρα, όπως αυτή της Λαμίας. Η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου θέλει το διπλό και ταξιδεύει στην Φθιώτιδα χωρίς τον Μπάλας Μέγιερι, ο οποίος έχει υποστεί θλάση, αλλά και τον Κιβρακίδη. Στην αποστολή βρίσκεται ο νεοαποκτηθέντας Ανδρούτσος, που αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του με τους Περιστεριώτες.

Να δώσει νόημα στην ισοπαλία με τον Παναθηναϊκό θέλει η Λαμία. Η ομάδα της Φθιώτιδας γνωρίζει πολύ καλά δίνει το δεύτερο σερί εντός έδρας παιχνίδι απέναντι στον Ατρόμητο και επιθυμεί να πάρει ό,τι καλύτερο μπορεί για να αποκομίσει μία καλή συγκομιδή ενόψει της συνέχειας. O Mιχάλης Αντωνίου δεν συμπεριέλαβε στην αποστολή τους Τομάς και Ασίγκμπα, με τον πρώτο να αποτελεί παρελθόν και τον δεύτερο να βρίσκεται εκτός πλάνων, ενώ εκτός μένει και ο Μπουλουλής. Τα νέα πρόσωπα της αποστολής είναι οι Ανάκογλου και Μπαχανάκ.

Αστέρας Τρίπολης-ΑΕΚ 21:30 (Novasports 1HD)

Θετικό ήταν το δείγμα που έδειξε ο Αστέρας Τρίπολης απέναντι στον Ολυμπιακό στην 1η αγωνιστική της Superleague παρά την ήττα. Πλέον κοιτάζει μπροστά, όπου έχει να αντιμετωπίσει έναν ακόμη δύσκολο και... πληγωμένο αντίπαλο, την ΑΕΚ. Η ομάδα του Μπόρχα Χιμένεθ θα ψάξει τους πρώτους της βαθμούς στο πρωτάθλημα. Ένα πρόβλημα που καλείται να λύσει ο Ισπανός τεχνικός είναι η απουσία του Πασαλίδη που δύσκολα θα προλάβει το παιχνίδι.

Η ΑΕΚ ηττήθηκε από την Ξάνθη στο ΟΑΚΑ την περασμένη βδομάδα, κάτι που έφερε την απομάκρυνση των Καρνόσο - Λυμπερόπουλου. Η καλή εμφάνιση με την Τραμπζονσπόρ έφερε ξανά αισιοδοξία στις τάξεις της Ένωσης, με το συγκρότημα του υπηρεσιακού, Νίκου Κωστένογλου, να γνωρίζει ότι το διπλό στο «Θ. Κολοκοτρώνης» είναι μονόδρομος. Η αποστολής της ΑΕΚ είναι σχεδόν πλήρης, αφού εκτός βρίσκεται μόνο ο αρχηγός Πέτρος Μάνταλος, ο οποίος υποβλήθηκε σε απεικονιστικό έλεγχο, διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί θλάση αριστερού γαστροκνημίου και ξεκίνησε θεραπεία.

Διαβάστε ακόμη...