Οι ενδιαφερόμενοι για την αγορά της Nova: Και πρόεδρος μεγάλης ΠΑΕ!

Από thesports.gr:Αρκετή κινητικότητα υπάρχει τις τελευταίες στον επιχειρηματικό κόσμο μιας ενδέχεται ο όμιλος Forthnet που ελέγχει την NOVA να αλλάξει χέρια.
Πηγή: thessports.gr
Οι ενδιαφερόμενοι για την αγορά της Nova: Και πρόεδρος μεγάλης ΠΑΕ!

Δεν είναι μυστικός πως ο έλεγχος δραστηριότητας του Ομίλου έχει περάσει στις τράπεζες που τον έχουν δανειοδοτήσει, με αποτέλεσμα να αναζητείται αγοραστής που θα καλύψει τα ανοίγματα αυτού.

Τη δεδομένη χρονική στιγμή, φαίνεται πως η μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών του ομίλου βρίσκεται στην τελική του ευθεία με τους υποψηφίους να είναι τρεις.

Η πρώτη εκδήλωση ενδιαφέροντος ήταν από την κοινοπραξία της εταιρίας Black Stone και του Ομίλου ΑΝΤ1, οι οποίοι έπρεπε να καταθέσουν την πρόταση τοτε μέχρι και τις 5 Αυγούστου, ωστόσο αυτό δεν συνέβη. Πάντως, τα πηγαδάκια των media ισχυρίζονται πως σύντομα θα κατατεθεί πρόταση από τη συγκεκριμένη κοινοπραξία.

Την ίδια στιγμή,στο όλο θέμα έχει εμπλακεί και επιχειρηματίας που έχει στην κατοχή του ΜΜΕ και είναι μεγαλομέτοχος σε μεγάλη ΠΑΕ.

Όπως φημολογείται ο γνωστός επιχειρηματίας διατηρεί άριστες σχέσεις με την τράπεζα του δανεισμού του ομίλου και σύμφωνα με τις εκτιμήσεις που γίνονται μπορεί να πάρει υπό τον έλεγχό του την κατάσταση πληρώνοντας το ποσό των 50 εκατ. ευρώ.

Πάντως φαίνεται πως υπάρχει και τρίτος ενδιαφερόμενος αγοραστής, τα στοιχεία του οποίου δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστά...

πηγή:mediaday.gr

Διαβάστε ακόμη...