“Έχει το προβάδισμα η Σλόβαν, την περιμένει μια δύσκολη έδρα”

Από thessports.gr:Συνέντευξη σε σλοβακική ιστοσελίδα παραχώρησε ο πρώην διεθνής επιθετικός της Σλόβαν Λίμπερετς και της εθνικής Σλοβακίας, Ρόμπερτ Βίτεκ μιλώντας για το χθεσινό παιχνίδι στο "Τέχελνε Πόλε" και τις πιθανότητας των συμπατριωτών του να περάσουν στην επόμενη φάση".
Πηγή: thessports.gr
“Έχει το προβάδισμα η Σλόβαν, την περιμένει μια δύσκολη έδρα”

"Ο ΠΑΟΚ έπαιξε εξαιρετικά απέναντι στον Άγιαξ και κατά την γνώμη μου άξιζε να περάσει στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ. Ήταν λίγο διαφορετικός απέναντι στην Σλόβαν. Οι πιθανότητες είναι ακόμα 50-50, αν και η Σλόβαν έχει ένα μικρό προβάδισμα ενόψει της ρεβάνς", είπε αρχικά ο Βίτεκ και συμπλήρωσε λέγοντας : "Την περιμένει ένα... ταραχώδες περιβάλλον την άλλη εβδομάδα την Σλόβαν και μια δύσκολη έδρα, αλλά πλέον έχει περισσότερες πιθανότητες από ότι είχε πριν την έναρξη του πρώτου αγώνα".

Για την εξέλιξη της αναμέτρησης τόνισε : "Νομίζω ότι ακόμα και η ισοπαλία θα ήταν μια νίκη για την Σλόβαν. Ο ΠΑΟΚ πήρε το πρωτάθλημα στην Ελλάδα, αλλά δεν έχει πολλούς Έλληνες παίκτες. Κυριαρχούν οι παίκτες από την Λατινική Αμερική, αλλά όλοι τους είναι εξαιρετικοί ποδοσφαιριστές. Θα ήταν και το 0-0 καλό, αλλά τώρα που κέρδισε με 1-0 είναι ακόμα καλύτερα".

Διαβάστε ακόμη...