«Δεν μεταδίδουμε τους αγώνες σε Λαμία, Βικελίδης και Περιστέρι»!

Από sdna.gr: Να... πιέσει καταστάσεις φαίνεται πως επιθυμεί η κρατική τηλεόραση, που τρεις ημέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, ενημέρωσε -σύμφωνα με δημοσίευμα- τη Λίγκα ότι δεν πρόκειται να μεταδώσει τους αγώνες Λαμία-Παναθηναϊκός, Άρης-ΟΦΗ και Ατρόμητος-Λάρισα.
Πηγή: sdna.gr
«Δεν μεταδίδουμε τους αγώνες σε Λαμία, Βικελίδης και Περιστέρι»!

Στον "αέρα" συνεχίζουν να βρίσκονται τα τηλεοπτικά της Superleague παρότι απομένουν ελάχιστα 24ωρα για την έναρξη του πρωταθλήματος. Σύμφωνα με τη "Live Sport", η ΕΡΤ ενημέρωσε τη Λίγκα ότι δεν πρόκειται να μεταδώσει τους αγώνες της πρεμιέρας Λαμία-Παναθηναϊκός, Άρης-ΟΦΗ και Ατρόμητος-Λάρισα!

Όπως σημειώνεται πάντως, πρόκειται για κίνηση τακτικής από την πλευρά της κρατικής τηλεόρασης, χωρίς ωστόσο να μπορεί κανείς να πει με σιγουριά για το τι θα γίνει στη συνέχεια. Επιδίωξη της ΕΡΤ είναι να κρατήσει τις τέσσερις από τις πέντε ομάδες που έχουν συμβόλαιο μαζί της με μείωση των χρημάτων που θα τους καταβάλει κατά 12%.

Συγκεκριμένα στις συζητήσεις που έχουν γίνει, η ΕΡΤ επιθυμεί να διατηρήσει το πρόγραμμά της τα εντός έδρας παιχνίδια των Άρη, Ατρομήτου, Παναιτωλικού και Ξάνθης, ενώ προφορικά έχει συμφωνηθεί η Λαμία να πάει στη Nova.

Βέβαια επισημαίνεται ότι χωρίς τηλεοπτικά κάλυψη τα παιχνίδια της Λαμίας, του Άρη και του Ατρομήτου δεν θα έχουν VAR με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Γι' αυτό κι αναμένεται, έστω και την τελευταία στιγμή, να βρεθεί λύση.

Διαβάστε ακόμη...