Κάνουν ρεζίλι την Ελλάδα οι κάφροι του ΟΣΦΠ

Οπαδοί του Ολυμπιακού επιτέθηκαν σε παραγωγό του τηλεοπτικού πρακτορείου RUPTLY, σπάζοντας, μάλιστα, τη μύτη του παραγωγού του καναλιού!
Πηγή: inpaok.com
Κάνουν ρεζίλι την Ελλάδα οι κάφροι του ΟΣΦΠ

Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το sputniknews.gr αλλά και τα διεθνή μέσα, τέσσερις φίλαθλοι των Ερυθρολεύκων πλησίασαν τον παραγωγό του τηλεοπτικού πρακτορείου την ώρα που τραβούσε πλάνα για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Κράσνονταρ και τον ρώτησαν στ’ αγγλικά από πού ήρθε.

Στη συνέχεια, χωρίς να περιμένουν απάντηση, προσπάθησαν να του αρπάξουν το μικρόφωνο και την κάμερά του. Εκείνος αρνήθηκε να τους τα δώσει με αποτέλεσμα να υπάρξει συμπλοκή και να δεχτεί γροθιά στη μύτη, η οποία έσπασε.

«Δύο άνδρες ταυτόχρονα έβαλαν τα χέρια στις τσέπες μου και άρπαξαν ένα κινητό κι ένα μικρόφωνο, ο τρίτος μου έριξε γροθιά στη μύτη. Έπειτα, πέταξαν τα πράγματα μου και έφυγαν. Πήγα στο νοσοκομείο για τη μύτη μου», ανέφερε ο παραγωγός, ο οποίος πήγε στην αστυνομία-όπου και δήλωσε πως αυτοί που του επιτέθηκαν ήταν οπαδοί του Ολυμπιακού- και στη συνέχεια στο νοσοκομείο, προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Διαβάστε ακόμη...