«Αργεί του Ντε Μπεκ στην Ρεάλ!»

Απο inpaok.com: Τα δημοσιεύματα από την Ισπανία για την επικείμενη μεταγραφή του Ντόνι Φαν Ντε Μπεκ από τον Άγιαξ στην Ρεαλ συνεχίζονται σε καθημερινή βάση, με την καταλανική «Mundo Deportivo» να δίνει μια νέα... διάσταση, το Σάββατο (10/8).
Πηγή: inpaok.com
«Αργεί του Ντε Μπεκ στην Ρεάλ!»

Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν οι Ισπανοί, η μεταγραφή του ταλαντούχου Ολλανδού μέσου στους Μαδριλένους θα ολοκληρωθεί, αλλά το πιθανότερο είναι να συμβεί αυτό το καλοκαίρι του 2020, και όχι το φετινό, μιας και η Ρεάλ θέλει να κάνει «χώρο» στο κέντρο της.

Παράλληλα, αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο να ολοκληρωθεί η αγορά του Ντε Μπεκ, αντί 50 εκατομμυρίων ευρώ, μέχρι της 2 Σεπτεμβρίου που κλείνει το μεταγραφικό «παράθυρο», και ο ποδοσφαιριστής να συνεχίζει να αγωνίζεται στον Άγιαξ, τουλάχιστον μέχρι τον επερχόμενο Γενάρη, όταν και θα κριθεί εκ νέου αν πρέπει να ενταχθεί άμεσα στην ομάδα.

Το ρεπορτάζ των Καταλανών σημειώνει μεταξύ άλλων ότι ο Ζιντάν δεν έχει εγκαταλείψει την υπόθεση του Πολ Πογκμπά. Ωστόσο η μεταγραφική περίοδος στην Premier League έκλεισε και το εγχείρημα δυσκολεύει ακόμα περισσότερο, μιας και η Μάντσεστερ δεν μπορεί να κινηθεί στην αγορά για τον αντικαταστάτη του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την Παρασκευή (9/8) η μαδριλένικη «AS» υποστήριζε πως η μεταγραφή θα ολοκληρωθεί κανονικά, απλά θα πάει λίγο πίσω, αφού στην Ρεάλ θα ήθελαν πρώτα να ανακοινώσουν την απόκτηση του Νεϊμάρ από την Παρί, εφόσον καταφέρουν να φτάσουν σε συμφωνία με την γαλλική ομάδα και τον Βραζιλιάνο σταρ

Διαβάστε ακόμη...