«Μαχαίρι» 45% της ΕΡΤ

Ολική ανατροπή στο τηλεοπτικό πεδίο, μετά τις αποφάσεις που έλαβε η ΕΡΤ. «Μαχαίρι» 45% στα έσοδα των ΠΑΕ, οριστικά στη Nova ο Παναθηναϊκός.
Πηγή: inpaok.com
«Μαχαίρι» 45% της ΕΡΤ

Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του ΠΑΟΚ!

Και «επισήμως» εκτός ΕΡΤ πλέον ο Παναθηναικός, όπως αναφέρουν πηγές από το Ραδιομέγαρο, που όπως όλα δείχνουν οδεύει προς το συνδρομητικό κανάλι της Nova.

Πιο συγκεκριμένα, η Γενική Συνέλευση Μετόχων της Δημόσιας Τηλεόρασης αποφάσισε την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, η οποία αποχωρεί αζημίως, χωρίς δηλαδή να υποστεί συνέπειες για τυχόν διαφυγόντα κέρδη.

Την ίδια στιγμή, η διοίκηση της ΕΡΤ υλοποιεί την εντολή για επαναδιαπραγμάτευση με τις εναπομείνασες ομάδες (Άρης, Ατρόμητος, Ξάνθη, Παναιτωλικό, Λαμία) προτείνοντας γενναίο κούρεμα και το ίδιο θα συμβεί με τον ΟΦΗ που ανέμενε έσοδο δύο εκατομμυρίων ευρώ! Στις ΠΑΕ της Σούπερ Λίγκας κατέθεσε επιστολή που προτείνει μείωση της τάξεως του 45%, ενώ στις ομάδες της Σούπερ Λιγκ 2 η προτεινόμενη μείωση αγγίζει το 60%! Η ΣΛ2, ωστόσο, ήδη απέρριψε την πρόταση, λέγοντας ότι δεν δέχεται καμία μείωση.

Για τις προτάσεις της ΕΡΤ προς τις ομάδες ενημερώθηκε και ο πρόεδρος της Σουπερ Λιγκ, Μηνάς Λυσσάνδρου.

Διαβάστε ακόμη...