Μήνυμα σε Βέρντε: «Κερδίστε ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό και ΠΑΟ!»

Από sportime.gr:Ο Ντανιέλε Βέρντε έφτασε το μεσημέρι στην Αθήνα για την ΑΕΚ και στο αεροδρόμιο βρέθηκαν και κάποιοι οπαδοί της Ενωσης.
Πηγή: sportime,gr
Μήνυμα σε Βέρντε: «Κερδίστε ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό και ΠΑΟ!»

Τον χειροκρότησαν και τον υποδέχθηκαν, ενώ ένας εξ' αυτών τον πλησίασε. Του είπε χαρακτηριστικά «Κερδίστε ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό!» με τον Ιταλό να γνέφει καταφατικά με χαμόγελο. Οπως χαμογελαστός ήταν και ο μάνατζερ του δίπλα. Το πρώτο μήνυμα που έλαβε μόλις πάτησε το πόδι του στην Αθήνα ήταν σαφές και ξεκάθαρο. Νίκες στα ντέρμπι, κάτι που δεν κατάφερε πέρυσι η Ενωση.

Ο 23χρονος Ιταλός ακραίος επιθετικός έφτασε σήμερα το μεσημέρι στην Αθήνα για λογαριασμό της ΑΕΚ. Ξεκίνησε το ταξίδι του το πρωί από την Νάπολη. Μαζί του o αδερφός του, οι μάνατζερ και δικηγόροι του για να ολοκληρωθεί και τυπικά το deal με την ΠΑΕ ΑΕΚ. Μια υπόθεση που... τράβηξε αρκετά, αλλά ευτυχώς για την Ενωση τελειώνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Και με ένα δεξί εξτρέμ ποιότητας και κλάσης, να βρίσκεται πλέον στο ρόστερ της ομάδας.
Το πρόγραμμα του Βέρντε

Ο Ντανιέλε Βέρντε θα μεταβεί στο Ιατρικό Κέντρο για εξετάσεις και αν όλα πάνε καλά, θα ακολουθήσει η επίσημη διαδικασία των υπογραφών για τον Ιταλό. Κάτι που αναμένεται να γίνει μετά το απόγευμα. Ο παίκτης θα υπογράψει συμβόλαιο μέχρι το 2022 με τις ετήσιες αποδοχές του να κυμαίνονται στα περίπου 750.000 ευρώ ετησίως. Η Ρόμα για την πώληση του θα πάρει 1 εκατ.ευρώ, ενώ παράλληλα θα διατηρήσει και 30% ποσοστό μεταπώλησης του. Και αυτό ένα χρόνο πριν μείνει ελεύθερος από την ιταλική ομάδα.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...