«Δεν παραχωρεί τον Καρβάλιο στον Ολυμπιακό η Φόρεστ»

Από sdna.gr:Μετά την απώλεια του Κώστα Φορτούνη για τους επόμενους μήνες, το όνομα του Ζοάο Καρβάλιο κυκλοφόρησε και πάλι για τον Ολυμπιακό, ωστόσο τα αγγλικά ρεπορτάζ τονίζουν ότι η Φόρεστ δεν προτίθεται να τον αποχωριστεί!
Πηγή: sdna.gr
«Δεν παραχωρεί τον Καρβάλιο στον Ολυμπιακό η Φόρεστ»

Ο Ολυμπιακός εξετάζει το ενδεχόμενο απόκτησης ενός παίκτη στη μεσαία γραμμή ο οποίος θα μπορεί να καλύψει τόσο το κενό του Μπίμπρας Νάτχο όσο και αυτό του Κώστα Φορτούνη και τις τελευταίες ώρες το όνομα του Ζοάο Καρβάλιο της Νότιγχαμ Φόρεστ άρχισε να κυκλοφορεί και πάλι για τους «ερυθρόλευκους».

Ωστόσο, τα τελευταία αγγλικά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι τα πράγματα δεν θα είναι τόσο απλά αυτή τη φορά για μια ενδεχόμενη μετακίνηση ποδοσφαιριστή από τη μία ομάδα ιδιοκτησίας Μαρινάκη στην άλλη. Συγκεκριμένα, η Nottingham Post αναφέρει ότι ο τεχνικός του ιστορικού βρετανικού συλλόγου, Σαμπρί Λαμουσί, υπολογίζει τον Καρβάλιο ως ένα από τα βασικά του όπλα στη μάχη για την άνοδο στην Πρέμιερ Λιγκ.

«Η Νότιγχαμ Φόρεστ δεν προτίθεται να παραχωρήσει τον Ζοάο Καρβάλιο στον Ολυμπιακό. Ο Σαμπρί Λαμουσί θεωρεί ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός θα είναι ένας πολύ σημαντικός παίκτης για την ομάδα, μόλις επιστρέψει από τον τραυματισμό του. Ο Καρβάλιο βρίσκεται εκτός αγωνιστικής δράσης, καθώς είχε τραυματιστεί στο πρώτο φιλικό της Νότιγχαμ Φόρεστ και σύμφωνα με τις ιατρικές εκτιμήσεις θα επιστρέψει σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων στις αρχές Αυγούστου. Τα ελληνικά δημοσιεύματα τις τελευταίες ημέρες ανέφεραν ότι υπάρχουν σκέψεις δανεισμού ή αγοράς του Καρβάλιο από τον Ολυμπιακό, προκειμένου να καλυφθεί το κενό που αφήνει ο τραυματισμός του Κώστα Φορτούνη, αλλά τη δεδομένη στιγμή η Νότιγχαμ δεν σκέφτεται να παραχωρήσει τον παίκτη», τονίζεται χαρακτηριστικά στο ρεπορτάζ της αγγλικής ιστοσελίδας.
Αν σου άρεσε κάνε

Διαβάστε ακόμη...