Ολυμπιακός-Ντιναμό 1-1

Απο sportime.gr: Στο φιλικό που είχε ο Ολυμπιακός με την Ντιναμό Κιέβου ο Πέδρο Μαρτίνς αποφάσισε να ξεκινήσει με το γνωστό σύστημα 4-2-3-1. Οι Πειραιώτες επέστρεψαν στις φιλικές ισοπαλίες, μετά το 5-0 επί της Γιαγκελόνια, με το ματς να τελειώνει 1-1.
Πηγή: sportime,gr
Ολυμπιακός-Ντιναμό 1-1

Ο Ολυμπιακός αντιμετώπισε τους Ουκρανούς στο πρώτο του φιλικό επί αυστριακού εδάφους, ενώ την Τετάρτη αντιμετωπίζει το Αμβούργο. Έβγαλε μία θετική εικόνα στο πιο δυνατό του φιλικό στη μέχρι τώρα προετοιμασία του και έδειξε ότι είναι σε καλό δρόμο.

Ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο θα μπορούσε να είχε σημειώσει περισσότερα γκολ, αλλά έμεινε στο 1-1.
Κινητικός ο Ολυμπιακός, γρήγορος και ωραίο γκολ

Στο πρώτο ημίχρονο οι Πειραιώτες έβγαλαν καλή εικόνα. Έπαιξαν ωραίο ποδόσφαιρο κατά διαστήματα και έβαλαν δύσκολα στην Ντιναμό Κιέβου. Σε αυτό βέβαια έπαιξε ρόλο και το γρήγορο γκολ.

Μόλις στο 5′ κατάφερε να προηγηθεί ο Ολυμπιακός και μάλιστα με ωραίο τρόπο. Ο Γιώργος Μασούρας έβγαλε από τα δεξιά τη σέντρα, για τον Γκερέρο που ήταν μέσα στην περιοχή από τα αριστερά. Ο Ισπανός έστρωσε στην κίνηση την μπάλα για τον Μπουχαλάκη. Και ο Έλληνας μέσος με απευθείας πλασέ έκανε το 1-0! Ωραία συνεργασία από τον Ολυμπιακό, δείχνοντας ότι οι παίκτες του βρίσκουν τα πατήματά τους.

Από εκεί και πέρα, η ομάδα κατάφερε να απειλήσει τους Ουκρανούς αρκετές φορές. Χωρίς όμως να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα. Απείλησε τόσο από οργανωμένες επιθέσεις, όσο όμως και με αντεπιθέσεις και στημένες μπάλες.

Από τη στιγμή όμως που δεν σημείωσε ένα δεύτερο γκολ, ήρθε η ισοφάριση από την Ντιναμό Κιέβου. Συγκεκριμένα, στο 44′ ο Μπα έκανε ένα αχρείαστο πέναλτι στον Χαρμάς. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Σολ και έτσι «έγραψε» το 1-1, στη λήξη του ημιχρόνου.
Είχε ευκαιρίες, ξανά, αλλά όχι γκολ

Στο δεύτερο μέρος της φιλικής αναμέτρησης ο Ολυμπιακός συνέχισε να είναι αρκετά δραστήριος. Αυτό όμως που του έλειψε ήταν το γκολ. Η ομάδα του Πειραιά δημιούργησε ευκαιρίες και στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά δεν είχε καλές τελικές επιλογές.

Από την άλλη όσον αφορά το αμυντικό κομμάτι, η Ντιναμό Κιέβου δε δημιούργησε μεγάλα προβλήματα. Και αυτό οφείλεται στις καλές συνεργασίες του Ολυμπιακού που υπήρχαν ανάμεσα στις γραμμές.

Παρά το γεγονός ότι άλλαξε το αμυντικό δίδυμο, με την αναγκαστική αλλαγή του Σεμέδο και την είσοδο του Αβραάμ.

Από εκεί και πέρα θα πρέπει να σημειωθεί πως ο Πέδρο Μαρτίνς θέλησε να μην κάνει πολλές αλλαγές. Κράτησε παίκτες και για το επόμενο δυνατό φιλικό, που είναι την Τετάρτη με το Αμβούργο.

Ολυμπιακός (Π. Μαρτίνς): Σα, Τοροσίδης, Σεμέδο (46′ Παπαδόπουλος), Μπα, Κούτρης (82′ Τσιμίκας), Γκιλιέρμε, Μπουχαλάκης, Γιώργος Μασούρας (65′ Ρατζέλοβιτς), Μπρούνο, Βαλμπουενά (65′ Φορτούνης), Γκερέρο.

Διαβάστε ακόμη...