Χάνει το πρώτο ματς με την Πλζεν ο Βούκοβιτς

Από sdna.gr: Οι φόβοι των ανθρώπων του Ολυμπιακού επιβεβαιώθηκαν για τον Γιάγκος Βούκοβιτς, αφού οι εξετάσεις στις οποίες υπεβλήθη ο Σέρβος έδειξαν θλάση.
Πηγή: sdna.gr
Χάνει το πρώτο ματς με την Πλζεν ο Βούκοβιτς

Ο τραυματισμός του Γιάγκος Βούκοβιτς σε μια ανύποπτη φάση κατά τη διάρκεια του φιλικού αγώνα με τη Λέχια Γκντανσκ την Τετάρτη φαίνεται πως θα κοστίσει στον Ολυμπιακό. Και αυτό γιατί οι εξετάσεις στις οποίες υπεβλήθη ο Σέρβος στόπερ έδειξαν ότι έχει υποστεί θλάση στον δικέφαλο μηριαίο του δεξιού ποδιού και κατ επέκταση θα χάσει τουλάχιστον το πρώτο ματς με την Βικτόρια Πλζεν για την 2η προκριματική φάση του Champions League, στις 23/7.

Από τη στιγμή λοιπόν που οι εκτιμήσεις του ιατρικού τιμ κάνουν λόγο για αποχή 2-3 εβδομάδων, χάνει φυσικά το υπόλοιπο βασικό στάδιο της προετοιμασίας και πλέον θα «τρέξει» να προλάβει τη ρεβάνς με τους Τσέχους, αν και επίσης φαντάζει δύσκολο.

Μετά από αυτή την εξέλιξη, αυτή τη στιγμή οι διαθέσιμοι στόπερ για τον Πέδρο Μαρτίνς είναι οι Ρούμπεν Σεμέδο, Αβραάμ Παπαδόπουλος και Ουσεϊνού Μπα, με τους «ερυθρόλευκους» να ετοιμάζουν σίγουρα μια ακόμη μεταγραφή στη συγκεκριμένη θέση τις προσεχείς ημέρες.

Διαβάστε ακόμη...