Πρόβλημα για Ολυμπιακό προκρίθηκαν και οι 3 διεθνείς του στο Κόπα Άφρικα!

Από sdna.gr: Η Σενεγάλη, η Τυνησία και η Γουινέα προκρίθηκαν στην επόμενη φάση του Κόπα Άφρικα, κάτι που σημαίνει ότι θα παραταθεί η απουσία τους από την προετοιμασία του Ολυμπιακού.
Πηγή: sdna.gr
Πρόβλημα για Ολυμπιακό προκρίθηκαν και οι 3 διεθνείς του στο Κόπα Άφρικα!

Σοβαρός είναι πια ο κίνδυνος για τον Ολυμπιακό να στερηθεί τους Αφρικανούς διεθνείς του στα δύο κρίσιμα παιχνίδια με την Βικτόρια Πλζεν, αφού και οι τρεις προκρίθηκαν στην επόμενη φάση του Κόπα Άφρικα και συνεχίζουν την παρουσία τους στα γήπεδα της Αφρικής.

Η Σενεγάλη του Πάπε Αμπού Σισέ θα αντιμετωπίσει την Ουγκάντα στις 5 Ιουλίου και είναι το απόλυτο φαβορί για πρόκριση στα προημιτελικά. Η Τυνησία του Γιασίν Μεριά θα παίξει με την Γκάνα (8/7) σε ένα απόλυτα ισορροπημένο ζευγάρι, ενώ η Γουινέα του Μαντί Καμαρά θα έχει ρόλο αουτσάιντερ στις 7 Ιουλίου απέναντι στην Αλγερία.

Οι προημιτελικοί είναι προγραμματισμένοι για το διήμερο 10-11 Ιουλίου, οι ημιτελικοί για τις 14, ενώ ο τελικός θα διεξαχθεί στις 17 Ιουλίου.

Αν σκεφτεί κανείς ότι μετά το τέλος των εθνικών τους υποχρεώσεων προβλέπεται υποχρεωτική άδεια σύμφωνα με το καταστατικό της FifPro είναι πια ξεκάθαρο ότι πολύ δύσκολα ο Πέδρο Μαρτίνς θα μπορεί να υπολογίζει ως επί το πλείστον τους δύο στόπερ του (Μεριά, Σισέ) σε πρώτη φάση για το πρώτο παιχνίδι της Τσεχίας (23 Ιουλίου) και κατ' επέκταση για τον επαναληπτικό, αφού θα έχουν χάσει μεγάλο μέρος (αν όχι όλο) της προετοιμασίας των φιλικών.

Διαβάστε ακόμη...