Πώς να δώσει ο “καβούριας” 2 εκατομμύρια για Βέρντε..;

Από sfina.gr: Τις διαπραγματεύσεις με τη Ρόμα για την απόκτηση του Ντανιέλε Βέρντε συνεχίζει η ΑΕΚ, με ιταλικά δημοσιεύματα να αναφέρουν πως και ο Ιταλός εξτρέμ έχει εκφράσει επιθυμία να φορέσει τα κιτρινόμαυρα.
Πηγή: sfina.gr
Πώς να δώσει ο “καβούριας” 2 εκατομμύρια για Βέρντε..;

Όμως, οι «κιτρινόμαυροι», δηλαδή ο πασίγνωστος "καβούριας" όπως τον αποκαλούν πολλοί στην Αθήνα, θεωρεί πολλά τα 2 εκατ. ευρώ που αξιώνει ο ιταλικός σύλλογος για τον 23χρονο εξτρέμ.

Το συμβόλαιο του παίκτη πάντως, ολοκληρώνεται σε έναν χρόνο. Κάτι που σημαίνει ότι σε έξι μήνες θα μπορεί να διαπραγματευτεί ως ελεύθερος με όποια ομάδα θέλει.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι άνθρωποι της ΑΕΚ βρίσκονται σε συνεχείς επαφές με τους Ρωμαίους προκειμένου να εξασφαλίσουν τη συμφωνία που θα προσθέσει έναν πολύ ποιοτικό παίκτη στα άκρα της επίθεσης.

Άλλα δημοσιεύματα αναφέρουν πως και ο ίδιος ο Βέρντε έχει εκφράσει την επιθυμία του να αγωνιστεί την επόμενη σεζόν στην ΑΕΚ.

Σε κάθε περίπτωση, οι «κιτρινόμαυροι» έχουν και δύο εναλλακτικές περιπτώσεις στα πλάνα τους, που θα ενεργοποιηθούν σε περίπτωση που δεν βρεθεί η χρυσή τομή με τη Ρόμα.

Διαβάστε ακόμη...