Από τη φυλακή, στον Ολυμπιακό… (vid)

Από thessports.gr: Ο Ολυμπιακός έφθασε σε συμφωνία με τον 25χρονο Πορτογάλο αμυντικό Ρούμπεν Σεμέδο, ο οποίος ανήκει στη Βιγιαρεάλ, αλλά πέρσι έπαιξε δανεικός στη Ρίο Άβε. Βέβαια για να ταξιδέψει εκεί χρειάστηκε ειδική δικαστική άδεια, ενώ ψάχνοντας το ιστορικό του, έχει κάνει και 142 ημέρες φυλακή!
Πηγή: thessports.gr
Από τη φυλακή, στον Ολυμπιακό… (vid)

29/10/2017: Γυναίκα τον καταγγέλλει για επίθεση με σπασμένο μπουκάλι τα ξημερώματα ύστερα από σεξουαλική παρενόχληση.

19/11/2017: Η Αστυνομία τον ανακρίνει για επίθεση σε υπάλληλο κλαμπ υπό την απειλή όπλου. Δεν δεχόταν να φύγει όταν του είπαν πως το... κατάστημα έκλεισε. Το όπλο δεν βρέθηκε ποτέ στο σπίτι του.

Ο ίδιος απάντησε σε όσα γράφοντας, ανεβάζοντας ένα story στο Instagram από το γυμναστήριο με το εξής μήνυμα: «Συνεχίστε τις έρευνες, ακόμη αναρρώνω».

20/2/2018: Αυτή τη φορά τα πράγματα είναι πραγματικά σοβαρά. Συνελήφθη μαζί με τον ξάδερφό του και έναν φίλο. Επίθεση, απειλές, παράνομη κράτηση, παράνομη κατοχή όπλου, ληστεία και απόπειρα δολοφονίας οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει. Η υπόθεση είναι ακόμη ανοιχτή μιας κι η δίκη δεν έχει γίνει. Ο Σεμέδο πέρασε 142 μέρες της ζωής του στη φυλακή. Αφέθηκε ελεύθερος στις 13/7, αφού πρώτα κατέβαλε εγγυητική ύψους 30.000 ευρώ, ενώ δεν μπορεί να πλησιάσει το θύμα σε απόσταση πιο κοντινή των 300 μέτρων.

Διαβάστε ακόμη...