Θλίψη: Έφυγε ο Δημήτρης Μαυρίκης

Από thessports.gr: Την απώλεια ενός εκλεκτού της μέλους θρηνεί η οικογένεια του Πανιωνίου.
Πηγή: thessports.gr
Θλίψη: Έφυγε ο Δημήτρης Μαυρίκης

Ο λόγος για τον Δημήτρη Μαυρίκη, που έφυγε σήμερα από τη ζωή στα 65 του. Ο εκλιπών, γνωστός στον Ιστορικό και ως «Μητσάρας», αγωνίστηκε για 15 χρόνια στην ομάδα μετρώντας 352 συμμετοχές και 58 γκολ, ενώ κατέκτησε το Κύπελλο ως μέλος της ομάδας το 1979 και ως γενικός αρχηγός το 1998.

Η ανακοίνωση του Πανιωνίου:

«Η ΠΑΝΙΩΝΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ θρηνεί την απώλεια του μεγάλου «Μητσάρα», Δημήτρη Μαυρίκη, ο οποίος απεβίωσε σήμερα σε ηλικία 65 ετών στον Μελιγαλά Μεσσηνίας.

Ο Δημήτρης Μαυρίκης γεννήθηκε στις 13 Αυγούστου 1954 στον Μελιγαλά εκεί μάλιστα έκανε τα πρώτα ποδοσφαιρικά του βήματα. Στην Αθήνα ήρθε στην ηλικία των 18, το 1972, για σπουδές στη Νομική σχολή ενώ παράλληλα ξεκίνησε να αγωνίζεται για τον ΠΑΝΙΩΝΙΟ. Στην ομάδα μας έγινε «σημαία» καθώς αγωνίστηκε για 15 συναπτά έτη μετρώντας 352 συμμετοχές και 58 γκολ.

Εκ των κορυφαίων του στιγμών με την φανέλα του ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ήταν η πρώτη κατάκτηση Κυπέλλου Ελλάδας το 1979 στην οποία η συμμετοχή του είχε καθοριστικό ρόλο. Επίσης και στο δεύτερο Κύπελλο Ελλάδας του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ το 1998 βρισκόταν στο πόστο του Γενικού Αρχηγού. Καταλυτική ήταν επίσης η προσφορά του στα μπαράζ παραμονής στην Ά Εθνική κατηγορία που έδωσε η ΟΜΑΔΑ μας το 1983 και το 1984.

Ο Δημήτρης Μαυρίκης ολοκλήρωσε την ποδοσφαιρική του καριέρα τη σεζόν 1987-1988 στην ομάδα του Φωστήρα.

Η διοίκηση, οι προπονητές, οι ποδοσφαιριστές και το υπαλληλικό προσωπικό εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του.

*Πληροφορίες για τον τόπο και την ώρα τέλεσης της νεκρώσιμου ακολουθίας θα γίνουν γνωστές αργότερα μέσα στην μέρα».

Διαβάστε ακόμη...