Διασυρμός για τους «κίτρινους» συμβούλους!

Επίθεση από τον Χούμπελ στα μέλη της ΕΠΟ που αποχώρησαν κατά τη διάρκεια του συμβουλίου, ως αντίδραση στην ανανέωση της σύμβασης με τον Περέιρα.
Πηγή: inpaok.com
Διασυρμός για τους «κίτρινους» συμβούλους!

Η αποχώρηση από την Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ, επτά μελών του συμβουλίου, φίλα προσκείμενων στην ΑΕΚ, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την ανανέωση της σύμβασης με τον Μέλο Περέιρα, δεν άρεσε καθόλου στη ΦΙΦΑ. Ο λόγος για τους κ. Βακάλη, Θωμαϊδη, Παπαχρήστο, Δημητρίου, Ασλανίδη, Ψαρρόπουλο, Λεουντσάκο.

Ούτε επίσης, οι διαρροές κατά την διάρκεια του συμβουλίου, άρεσαν στους ανθρώπους της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας.

Ο Χέρμπερτ Χούμπελ επιτέθηκε στα μέλη που αποχώρησαν σημειώνοντας ότι... «Τα μέλη θα έπρεπε να μείνουν και να πουν τις απόψεις και όχι να φύγουν». Ο πρόεδρος της Επιτροπής Παρακολούθησης πρόσθεσε ότι οι σύμβουλοι της ΕΠΟ θα πρέπει να είναι ανεξάρτητοι.

«Γίνεται ζωντανή αναμετάδοση όλων όσων γίνονται εδώ και αυτό είναι μια παρατήρηση που δεν είναι θετική για την ΕΠΟ. Το ίδιο γίνονταν και χθες στην Λίγκα» πήρε τον λόγο ο κ. Χούμπελ και συμπλήρωσε... «Δεν είναι κατανοητό και μου δημιουργεί έκπληξη πως εκλεγμένα μέλη αποχωρούν από το συμβούλιο για διάφορους λόγους. Τα site γράφουν ότι ο Μελισσανίδης τηλεφώνησε και τους είπε να φύγουν (στο σημείο αυτό έδειξε με κινητό του συγκεκριμένο δημοσίευμα). Δεν ξέρω ελληνικά αλλά όλοι γράφουν αυτό το πράγμα. Πρέπει τα μέλη της ΕΠΟ να είναι ανεξάρτητα και όχι εξαρτημένα».

Τα όσα ειπώθηκαν, προκάλεσαν την αντίδραση του Μηνά Λυσάνδρου. «Σε αυτή την αίθουσα εγώ είμαι ο νόμιμος εκπρόσωπος της ΑΕΚ και είμαι εδώ, δεν έφυγα. Ανακαλέστε, δεν ένα γίνει αναφορά στον Μελισσανίδη. Δεν ασχολούμαι με τα δημοσιεύματα».

Ο κ. Χούμπελ όχι μόνο δεν ανακάλεσε αλλά συνέχισε στο ίδιο, επιθετικό, ύφος. «Μη νομίζετε ότι δεν βλέπουμε και δεν καταλαβαίνουμε τι συμβαίνει, δεν είμαστε βλάκες. Δεν θέλω να προσβάλω κανέναν αλλά τα δημοσιεύματα λένε αυτά που σας μετέφερα».

Διαβάστε ακόμη...