Μένει στην ΚΕΔ ο Περέιρα, αποχώρησαν οι σύμβουλοι της ΑΕΚ από την συνεδρίαση

Απο soccerplus.gr: Οριστικοποιήθηκε η παραμονή του Περέιρα στην Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας, ύστερα από την σημερινή συνεδρίαση της εκτελεστικής επιτροπής της ΕΠΟ.
Πηγή: soccerplus.gr
Μένει στην ΚΕΔ ο Περέιρα, αποχώρησαν οι σύμβουλοι της ΑΕΚ από την συνεδρίαση

Με την έναρξη της συνεδρίασης, οι ξένοι τοποτηρητές ζήτησαν να προηγηθεί το θέμα της σύμβασης του Πορτογάλου, παρά το γεγονός ότι ήταν το 21ο θέμα στην ημερήσια διάταξη!

Μετά την παραμονή του Βίτορ Μέλο Περέιρα στην Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας, οι σύμβουλοι που είναι φίλα προσκείμενοι στην ΑΕΚ αποχώρησαν από τη συνεδρίαση.

H συνεδρίαση συνεχίστηκε κανόνικα με τους υπόλοιπους σύμβουλους, μεταξύ των οποίων ο Δημήτρης Αγραφιώτης και ο Μηνάς Λυσσάνδρου.

Το ζήτημα του Περέιρα δεν τέθηκε καν προς ψήφιση ύστερα από απόφαση της FIFA.

«Το θέμα Περέιρα δεν τίθεται προς ψήφιση. Είναι απόφαση της FIFA. Το υπερεξαντλήσαμε. Δεν έπρεπε να το συζητάμε καν» τόνισε χαρακτηριστικά όταν πήρε τον λόγο ο πρόεδρος της Επιτροπής Παρακολούθησης, Χέρμπερτ Χούμπελ.

Ο πρόεδρος της Σούπερ Λιγκ Μηνάς Λυσάνδρου εξέφρασε επιφυλάξεις αναφορικά με το οικονομικό σκέλος της σύμβασης αλλά αποδέχθηκε την απόφαση του προέδρου καθώς όπως είπε χαρακτηριστικά, » είναι σεβαστή η απόφαση του προέδρου...»

Με την άποψη Λυσάνδρου συντάχθηκαν τα μέλη της Ε.Ε., Βακάλης, Παπαχρήστος, Ψαρόπουλος, Θωμαϊδης, ο πρόεδρος της Football League, Λεουτσάκος και οι εκπρόσωποι της Super League, Ασλανίδης και Αγραφιώτης.

Διαβάστε ακόμη...