Nέες αποκαλύψεις: ακόμα κι όταν έπαιζε στην Ελλάδα, έστηνε παιχνίδια ο Ραούλ Μπράβο!

Απο sdna.gr: Νέα αποκαλυπτικά ρεπορτάζ στον ισπανικό Τύπο σχετικά με τη δράση του κυκλώματος, με επικεφαλής τον Ραούλ Μπράβο, που έστηνε ποδοσφαιρικούς αγώνες στην Ισπανία.
Πηγή: sdna.gr
Nέες αποκαλύψεις: ακόμα κι όταν έπαιζε στην Ελλάδα, έστηνε παιχνίδια ο Ραούλ Μπράβο!

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «El Pais», η έρευνα των ισπανικών αρχών που έφεραν σε πέρας την «Επιχείρηση Οίκος» έδειξε ότι η οργάνωση δρούσε τουλάχιστον από το 2016, όταν δηλαδή ο Ισπανός αμυντικός ακόμα έπαιζε μπάλα, καθώς ήταν στη χώρα μας αγωνιζόμενος με τον Άρη και τη Βέροια.

Εξάλλου, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας «ABC» ουδεμία αμφιβολία υπάρχει ότι ο Ραούλ Μπράβο μαζί με τον Κάρλος Αράντα ήταν οι εγκέφαλοι του κυκλώματος, οι «κακοί» όπως τους αποκαλούσαν. Τρεις εν ενεργεία ποδοσφαιριστές της Πριμέρα Ντιβιζιόν λειτουργούσαν ως μεσάζοντες αναζητώντας παίκτες οι οποίοι θα ήταν πρόθυμοι να στήσουν παιχνίδια των ομάδων τους λαμβάνοντας φυσικά ένα σημαντικό οικονομικό αντάλλαγμα για τις υπηρεσίες τους.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει, μάλιστα, το δημοσίευμα «το κύκλωμα που έστηνε παιχνίδια λειτουργούσε ως εγκληματική οργάνωση». Κι αυτό διότι υπήρχαν οι επικεφαλής και ένα δίκτυο που είχε συγκεκριμένες βαθμίδες.

Στις συνομιλίες που έχουν καταγραφεί, οι εμπλεκόμενοι χρησιμοποιούν κωδικοποιημένες εκφράσεις, ενώ σημειώνεται ότι εδώ και μήνες η αστυνομία είχε τοποθετήσει κοριούς τόσο στα σπίτια όσο και στα αυτοκίνητα που χρησιμοποιούσαν οι Αράντα και Μπράβο καταγράφοντας τα πάντα.

Διαβάστε ακόμη...