Επίσημα στην Αλάνιασπορ ο Μπακασέτας

Παίκτης της Αλάνιασπορ είναι και με τη "βούλα" ο Τάσος Μπακασέτας. «Ευχαριστώ» και ευχές από την ΑΕΚ...
Πηγή: sdna.gr
Επίσημα στην Αλάνιασπορ ο Μπακασέτας

Παρελθόν κι επίσημα από την ΑΕΚ αποτελεί ο διεθνής μεσοεπιθετικός. Μετά από τρία χρόνια με τη φανέλα της Ένωσης, ο Μπακασέτας θα συνεχίσει την καριέρα του στο τουρκικό πρωτάθλημα και την Αλάνιασπορ.

Ο σύλλογος της Αττάλειας ανακοίνωσε την απόκτηση του 26χρονου άσου, καλωσορίζοντάς τον μέσα από τα social media.

Η ΑΕΚ θα εισπράξει ένα ποσό λίγο κάτω από το 1 εκατ. ευρώ από την πώληση του Μπακασέτα, ο οποίος θα γίνει συμπαίκτης του Γιώργου Τζαβέλλα, αλλά και των Βιγιαφάνιες, Τζαλμά Κάμπος, ενώ προπονητής του θα είναι ο γνώριμός μας, Ερόλ Μπουλούτ.

H ΠΑΕ ΑΕΚ έσπευσε από την πλευρά της να ευχαριστήσει τον παίκτη για την προσφορά του και το ήθος του, ενώ του ευχήθηκε καλή συνέχεια στην καριέρα του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή Τάσου Μπακασέτα στην τουρκική ομάδα Αlanyaspor.

Ο Έλληνας διεθνής μέσος ήρθε στην ομάδα μας το καλοκαίρι του 2016. Πραγματοποίησε 104 συμμετοχές με την κιτρινόμαυρη φανέλα σε όλες τις διοργανώσεις, πέτυχε 20 γκολ και ήταν από τα βασικά στελέχη της ομάδας, που το 2018 κατέκτησε το Πρωτάθλημα Ελλάδας έπειτα από 24 χρόνια.

Eνα θερμό «ευχαριστώ» από σύσσωμη την κιτρινόμαυρη οικογένεια στον Τάσο Μπακασέτα για την προσφορά του, το ήθος του και τα όσα σπουδαία ζήσαμε μαζί στα τρία χρόνια που φόρεσε τη φανέλα του συλλόγου μαζί με τις ευχές μας για καλή συνέχεια και μεγάλες επιτυχίες στο επόμενο κεφάλαιο που ανοίγει στην ποδοσφαιρική του καριέρα.

Διαβάστε ακόμη...