Ξεγυμνώθηκαν και με τους διαιτητές! Δεν έχει τελειωμό η ξεφτίλα τους...

Από paok24.com:Για ακόμα μία φορά, εκτίθενται αλλά αυτό, δεν τους πειράζει καθόλου.
Πηγή: paok24.com
Ξεγυμνώθηκαν και με τους διαιτητές! Δεν έχει τελειωμό η ξεφτίλα τους...


Γράφει ο Τύπος: «Παράγοντες ποδοσφαιρικών Ενώσεων που ανήκουν στο μπλοκ της ΑΕΚ, ετοιμάζουν κινήσεις ενόψει της Γενικής Συνέλευσης της ΕΠΟ, που θα πραγματοποιηθεί στις 28 Ιουνίου. Ένα από τα βασικά θέματα που συζητούν είναι ο τρόπος αντίδρασής τους στην εντολή της FIFA προς τη διοίκηση Γραμμένου να ανανεωθεί το συμβόλαιο του Μέλο Περέιρα και την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας».

Και η ξεφτίλα τους δεν έχει τελειωμό…

Συνεχίζει το έγκυρο ρεπορτάζ: «Εκτός από την ΑΕΚ, κατά της παραμονής του Πορτογάλου αρχιδιαιτητή στην ΚΕΔ έχει ταχθεί ανοικτά και ο Ολυμπιακός. Δεν αποκλείεται λοιπόν στη ΓΣ να «σκάσει» μεγάλο κύμα αντίδρασης σε βάρος του Περέιρα».

Δεν ντρέπονται καθόλου! Γι’ ακόμη μία φορά εκτίθενται και δεν τους πειράζει καθόλου!

Προσέξτε επιχείρημα: «Το επιχείρημα των παραγόντων θα είναι ότι η ελληνική διαιτησία κάνει βήματα προς τα πίσω(!!!!) αφού ορίζονται ξένοι διαιτητές στα ντέρμπι και στον τελικό κυπέλλου»!!!!

Πείτε το ντε… Αυτό σας ενοχλεί! Ότι παίζουν οι ξένοι στα ντέρμπι και έχετε να πάρετε παιχνίδι από τότε που έπαιζε ο Θωμάς ο Μαύρος.

Για να δούμε όμως ποιες είναι αυτές οι Ενώσεις. Μεγάλη περιέργεια έχουμε πώς θα σταθούν απέναντι στους εκπροσώπους της FIFA και της UEFA που θα δώσουν το παρών στη Γενική Συνέλευση.

Πηγή: Korakia.blogspot.com

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...