Ολυμπιακός: Πάει για «μπαμ» με… γυάλινο!

Από thessports.gr: Ο Ολυμπιακός δεν φαίνεται διατεθειμένος να αλλάξει την μεταγραφική του «ατζέντα», αφού μετά την μεταγραφή του 34χρονου Βαλμπουενά και το... πρέσινγκ στον 33χρονο Μάρκους Μπεργκ, εμφανίζεται να κυνηγάει ακόμα μια περίπτωση ποδοσφαιριστή που έχει ξεπεράσει τα πρώτα «άντα».
Πηγή: thessports.gr
Ολυμπιακός: Πάει για «μπαμ» με… γυάλινο!

Ο λόγος για τον Τόμας Βερμάελεν, που στα 33 του χρόνια μένει ελεύθερος από την Μπαρτσελόνα και ψάχνει να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ισπανικής «AS» ο ποδοσφαιριστής βρίσκεται μια... ανάσα από την υπογραφή στην ομάδα του Πειραιά, μετά από τις συστάσεις του, πρώην πλέον, προπονητή του, Ερνέστο Βαλβέρδε.

Μπορεί το όνομα του να φαντάζει λαμπερό, ωστόσο ο διεθνής Βέλγος αμυντικός έχει περάσει σοβαρά προβλήματα τραυματισμών τα τελευταία χρόνια, κάτι που του στέρησε την καθιέρωση στο κέντρο άμυνας των «μπλαουγκράνα».

Ο ιατρικός φάκελος του έμπειρου αμυντικού είναι... γεμάτος, ενώ προέρχεται από μια σεζόν με αρκετά προβλήματα που του επέτρεψαν μόλις 12 συμμετοχές (μέσω όρο κάτι παραπάνω από 60 λεπτά η κάθε μια), σε όλες τις διοργανώσεις.

Χαρακτηριστικό είναι ότι στην Μπαρτσελόνα ανήκει από το καλοκαίρι του 2014 (με μια σεζόν ενδιάμεσα δανεικό στην Ρόμα), κατάφερε να κάνει μόλις 53 συμμετοχές με την φανέλα των «μπλαουγκράνα».

Αναλυτικά, τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπισε σε ολόκληρη την καριέρα του ο Βέλγος στόπερ, εδώ

Διαβάστε ακόμη...