«Όχι» της Αδριατικής Λίγκα σε Ολυμπιακό

Απο thessports.gr: Ο Ολυμπιακός εγκαταλείπει το σχέδιο προσχώρησης στην Αδριατική λίγκα για πρακτικούς πλέον λόγους, αφού αποδείχθηκε ότι δεν υπάρχουν ημερομηνίες για τη διεύρυνση της διοργάνωσης.
Πηγή: thessports.gr
«Όχι» της Αδριατικής Λίγκα σε Ολυμπιακό

Μετά από πολλές συζητήσεις και μια γενική συνέλευση που δεν ήταν υπέρ της επέκτασης της λίγκας, οι πιθανότητες του Ολυμπιακού να βρεθεί στην Αδριατική λίγκα ήταν μικρές. Ακόμα και έτσι οι Ερυθρόλευκοι συνεχίζουν να είναι προσκεκλημένοι για την επόμενη γενική συνέλευση.

Ωστόσο, σύμφωνα με πηγές του Eurohoops, ο Ολυμπιακός δεν πρόκειται να παρεβρεθεί εκεί και όλο το σχέδιο προσχώρησης στην Αδριατική λίγκα έχει πλέον εγκαταληφθεί λόγω των προβλημάτων που υπάρχουν με τις ημερομηνίες όλων των διοργανώσεων λόγω των Ολυμπιακών Αγώνων του 2020.

Αν ο Ολυμπιακός αγωνιζόταν στην Αδριατική και γινόταν επέκταση στις 14 ομάδες, τότε όλες οι εθνικές λίγκες των χωρών της πρώην Γιουγκοσλαβίας θα έπρεπε να αλλάξουν το αγωνιστικό τους πρόγραμμα. Αυτό δεν μπορεί να γίνει την προσεχή σεζόν.

Η FIBA έχει ζητήσει από όλες τις λίγκες να ολοκληρώσουν την αγωνιστική χρονιά τους στις 12 Ιουνίου λόγω των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκυο και των προ-Ολυμπιακών τουρνουά. Η διοίκηση του Ολυμπιακού επικοινώνησε με τη σερβική λίγκα, η οποία ενημέρωσε τους Ερυθρόλευκους ότι απλά δεν υπάρχουν ημερομηνίες για μια πιθανή επέκταση της Αδριατικής λίγκας. Μετά από αυτή την εξέλιξη, ο Ολυμπιακός οριστικά και αμετάκλητα αφήνει στην άκρη το σχέδιο προσχώρησης στην Αδριατική.

Πηγή: eurohoops.net

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...