Και εκβιασμούς ο Ραούλ Μπράβο!

Από inpaok.com:Τα φοβερά επεισόδια της «Επιχείρησης Οίκος» για τα στημένα ματς στην Ισπανία προκαλούν «σοκ» όλο και περισσότερο στην αθλητική κοινή γνώμη, αφού η συμμορία που έστηνε παιχνίδια με αρχηγό τον Ραούλ Μπράβο, φαίνεται πως χρησιμοποιούσε και απειλές, για να πετύχει τους σκοπούς της.
Πηγή: inpaok.com
Και εκβιασμούς ο Ραούλ Μπράβο!

Νέο δημοσίευμα της εφημερίδας «El Mundo», που έχει «ταρακουνήσει» τα λιμνάζοντα ύδατα της χώρας της Ιβηρικής Χερσονήσου με τις τρομερές της αποκαλύψεις, αναφέρει πως ο άλλοτε μπακ του Ολυμπιακού, όπως και ο έτερος «εγκέφαλος» της εγκληματικής οργάνωσης, Κάρλος Αράντα, είχαν απειλήσει τον πρόεδρο της Ουέσκα για μια οφειλή της τάξης των 100.000 ευρώ.

Μετά τα δημοσιεύματα, σχετικά με το παιχνίδι της Βαγιαδολίδ με τη Βαλένθια, αναφέρεται πως ό,τι γινόταν με τα στημένα παιχνίδια, περνούσε από τα δικά τους χέρια, λειτουργώντας στις συνεννοήσεις τους με… μεσάζοντες, όπως ο Μπόρχα Φερνάντεθ ή ο Ινίγο Λόπεθ.

Σε μία από τις συνομιλίες, που έκανε μέσω WhatsApp με τον πρόεδρο της Ουέσκα, Αγκουστίν Λασαόσα, τον απείλησε για την οφειλή των 100 χιλιάδων ευρώ. Δεν είναι ξεκάθαρο ακόμη, από προέρχονταν αυτά τα χρήματα και αν ήταν όντως προϊόν παράνομου στοιχηματισμού, αλλά πρόκειται για ακόμη ένα σημαντικό στοιχείο της υπόθεσης. Του ανέφερε, μάλιστα, μέσω του Λόπεθ, πως αν δε γίνει η πληρωμή, τότε οι «άνδρες» (σ.σ. Μπράβο-Αράντα) θα αναλάβουν δράση, χωρίς να είναι γνωστό το τι σήμαινε αυτό. Κάπως έτσι, φυσικά, αποκαλύπτεται ο κεντρικός ρόλος των δύο με απόλυτο τρόπο σε αυτή την οργάνωση.

Διαβάστε ακόμη...