Μέρες λιτότητας στην ΑΕΚ

Από inpaok.com:Ο… «Τζάμπας» ζει!
Πηγή: inpaok.com
Μέρες λιτότητας στην ΑΕΚ

Το ρεπορτάζ της ΑΕΚ εμφανίζει μια πλήρη αλλαγή δεδομένων στο σχεδιασμό της «ένωσης», με την έλευση του Μιγκέλ Καρντόσο (αντί του Χιμένεθ) να διαφοροποιεί τον προσανατολισμό της ομάδας.

Αυτή είναι η επίσημη δικαιολογία για να καλυφθεί η αδυναμία του Δημήτρη Μελισσανίδη να χρηματοδοτήσει μεταγραφές για την ενίσχυση της ομάδας του!

Ο Πορτογάλος τεχνικός, που παρουσιάζεται σήμερα (30/5) στις 17:00 από την «ένωση», φέρεται να έχει αποφασίσει να προχωρήσει σε γενναίες αποφάσεις, σύμφωνα με το «Εθνοσπόρ» στο θέμα των μεταγραφών. Ο ίδιος παρουσιάζεται να μην ενθουσιάζεται ιδιαίτερα με την προοπτική του Όγκνιεν Βράνιες και η περίπτωσή του, με την Άντερλεχτ να μην απαντά, απομακρύνεται, αν και ποτέ δεν πρέπει κάποιος να αποκλείσει την επιστροφή του, λόγω της σχέσης με τον Δημήτρη Μελισσανίδη, ενώ υπάρχουν κι άλλες επιλογές που εξετάζονται, πλην του Σεμπάστιαν Χόλμεν.

Παράλληλα, ο Άλεφ είναι άλλη μια περίπτωση, για την οποία φέρεται να μην έχει ιδιαιτέρως θετική άποψη ο Καρντόσο. Η Μπράγκα μπορεί να έχει κάνει υποχώρηση στην αγορά του, δίνοντάς τον και με 1 εκ. ευρώ μετά τη διαπραγμάτευση με τον Νίκο Λυμπερόπουλο, αλλά ο νέος προπονητής του «Δικεφάλου» προσανατολίζεται σε άλλες λύσεις.

Την ίδια στιγμή, δίνει αρκετές ευκαιρίες σε παίκτες, που επί Χιμένεθ έμοιαζαν… τελειωμένοι. Οι Μοράν, Γιαννιώτης και Τσόσιτς υπολογίζονται προς το παρόν από τον Καρντόσο, που θέλει να τους δείξει την εμπιστοσύνη του, ελπίζοντας πως θα… βγάλει ένα καλύτερό τους πρόσωπο. Τέλος, ο Γιακουμάκης μπορεί να μείνει, αλλά εφόσον προτιμάται ο Σόουζα Φερέιρα του ΟΦΗ, δεν αποκλείεται ανταλλαγή μεταξύ των παικτών.

Κοινώς, στην ΑΕΚ λεφτά ΔΕΝ υπάρχουν…

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...