«Θέλει Ελλάδα ο Μπεργκ, κάνει... ρελάνς ο Ολυμπιακός»

Από sdna.gr: Ο Ολυμπιακός δεν τα παρατά για τον Μάρκους Μπεργκ και ετοιμάζεται, μάλιστα, να κάνει την ύστατη προσπάθεια για την απόκτησή του.
Πηγή: sdna.gr
«Θέλει Ελλάδα ο Μπεργκ, κάνει... ρελάνς ο Ολυμπιακός»

Οι «ερυθρόλευκοι», σύμφωνα με δημοσίευμα του «Sportime», έχουν πλησιάσει την πλευρά του Σουηδού φορ και έχουν ήδη συζητήσει το ενδεχόμενο συνεργασίας και κάτω από ποιους όρους θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί. Υπάρχει, όμως, απόσταση τόσο στο οικονομικό κομμάτι όσο και στην χρονική διάρκεια του συμβολαίου.

Ο Μπεργκ, επί παραδείγματι, επιθυμεί τριετές κλειστό συμβόλαιο, ενώ οι Πειραιώτες του προσφέρουν διετές. Το γεγονός αυτό, βέβαια, δεν έχει καταστήσει απαγορευτική τη μεταγραφή, αφού ο έμπειρος στράικερ έχει αφήσει εν μέρει... σταντ μπάι πρόταση που έχει από το Κατάρ στα χρήματα που θέλει, περιμένοντας πρώτα το πώς θα καταλήξουν οι διαπραγματεύσεις με τον Ολυμπιακό, μιας και τόσο ο ίδιος όσο και η οικογένεια του επιθυμούν να επιστρέψουν στην Ελλάδα.

Στο λιμάνι θέλουν να πιέσουν, για να τον κάνουν δικό τους και αναμένεται σύντομα να κάνουν νέα κίνηση, φέρνοντας εξελίξεις αναφορικά με την επιστροφή του ή μη στην χώρα μας, μετά τη θητεία που είχε στον Παναθηναϊκό.

Διαβάστε ακόμη...