Χατζηνικολάου σε Μώραλη για Μπεργκ: «Τα ψωμιά του έχουν τελειώσει»

Από sdna.gr: Ο Νίκος Χατζηνικολάου σε ερώτηση του προς τον Γιάννη Μώραλη για το θέμα του Μάρκους Μπεργκ υποστήριξε ότι «τα ψωμιά του έχουν τελειώσει». Τι απάντησε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού.
Πηγή: sdna.gr
Χατζηνικολάου σε Μώραλη για Μπεργκ: «Τα ψωμιά του έχουν τελειώσει»

Ο Γιάννης Μώραλης φιλοξενήθηκε στον αέρα του «Real FM» και αρχικά επιβεβαίωσε και εκείνος με τη σειρά του την απόκτηση του Ματιέ Βαλμπουενά λέγοντας ότι «Πρέπει να πέσουν οι υπογραφές. Είναι ένας σημαντικός παίκτης, έμπειρος και σημαντική προσωπικότητα για την ομάδα. Στις μεταγραφές πάντα υπάρχουν εμπόδια, θέλω να πιστεύω ότι θα ξεπεραστούν».

Στη συνέχεια, ο Νίκος Χατζηνικολάου ρώτησε τον δήμαρχο Πειραιά για ενδεχόμενη μεταγραφή στον Ολυμπιακό του Μπεργκ, του οποίου όπως ανέφερε «τα ποδοσφαιρικά του ψωμιά έχουν τελειώσει».

Σε εκείνο το σημείο ο Γιάννης Μώραλης απάντησε ότι «Θα δούμε, θα δούμε για τον Μπεργκ. Για τον Βαλμπουενά σας είπα ξεκάθαρα. Για τον Μπεργκ οι προβληματισμοί οι δικοί σας υπάρχουν και σε άλλους».

Βεβαίως, η συγκεκριμένη δήλωση από την πλευρά του Γιάννη Μώραλη διαψεύδει επί της ουσίας τις... "διαψεύσεις" του επίσημου Ολυμπιακού πως δεν υφίσταται θέμα Μπεργκ στον Ολυμπιακό.

Διαβάστε ακόμη...