Κουρμπέλης: Δηλώνει ότι δεν είναι μετανιωμένος που δεν πήγε στον ΠΑΟΚ, αλλά… δείχνει μετανιωμένος!

Από sfina.gr:Ο Δημήτρης Κουρμπέλης μίλησε σε αθηναϊκή αθλητική εφημερίδα, μεταξύ άλλων και για την περσινή πρόταση που δέχτηκε από τον ΠΑΟΚ.
Πηγή: sfina.gr
Κουρμπέλης: Δηλώνει ότι δεν είναι μετανιωμένος που δεν πήγε στον ΠΑΟΚ, αλλά… δείχνει μετανιωμένος!

Διαβάζοντας όσα είπε θα αντιληφθείτε πόσο μετανιωμένος είναι στην πραγματικότητα, χωρίς όμως να το παραδέχεται στα ίσια!

Αναλυτικά ο χαφ του Παναθηναϊκού είπε στην εφημερίδα «Πράσινη»:

Για το αν ήταν οπαδός του Παναθηναϊκού: «Όχι, οι περισσότεροι το ξέρουν και θέλω να είμαι ειλικρινής, δεν ήμουν οπαδός του Παναθηναϊκού. Αλλά την ομάδα την έχω αγαπήσει τα 2.5 χρόνια που είμαι εδώ. Έχομε περάσει όμορφες, αλλά και δύσκολες στιγμές και όσο περνά ο καιρός την αγαπώ ακόμη περισσότερο».

Για την άρνηση στην πρόταση του ΠΑΟΚ: «Πέρυσι ήταν μια πολύ δύσκολη απόφαση. Είχα φτάσει κοντά στο σημείο να πω το ναι. Αλλά τότε δεν είχα πολύ χρόνο να σκεφτώ. Δεν μπορώ να παίρνω αποφάσεις εν βρασμώ. Ήταν μια πολύ καλή προοπτική για μένα και οικονομικά. Αλλά πιστεύω πως έκανα την καλύτερη δυνατή επιλογή για το μέλλον μου μένοντας στον Παναθηναϊκό».

Για το αν σκέφτεται που σήμερα θα ήταν πρωταθλητής: «Εντάξει… Δε θα πω ψέματα, υπάρχουν κάποιες στιγμές αυτές οι σκέψεις, αλλά χωρίς να το μετανιώνω, σε καμία περίπτωση, για την απόφαση που πήρα. Απλά ως γεγονός. Ήταν μια δικιά μου απόφαση και κανενός άλλου και δεν το έχω μετανιώσει. Προχωράμε».

Διαβάστε ακόμη...