«Πυρά» Κοσκωτά εναντίον «Πειραιά Νικητή»: «Ζούμε ένα τρελό θεατρικό έργο»

Από sdna.gr:Στην επίθεση πέρασε ο Σταύρος Κοσκωτάς, ο οποίος έστρεψε τα «βέλη» του εναντίον του Γιάννη Μώραλη και του συνδυασμού του, εν όψει των αυτοδιοικητικών εκλογών στον Πειραιά.
Πηγή: sdna.gr
«Πυρά» Κοσκωτά εναντίον «Πειραιά Νικητή»: «Ζούμε ένα τρελό θεατρικό έργο»

Ο υποψήφιος με το συνδυασμό «Πειραιάς σε Τάξη» του Κωνσταντίνου Νιζάμη, με δήλωσή του στην «Ελεύθερη Ώρα», χαρακτήρισε «θίασο» το συνδυασμό, όπου συμμετέχει μεταξύ άλλων ο Βαγγέλης Μαρινάκης και «υπάλληλο της COSCO» τον νυν Δήμαρχο Πειραιά, κατηγορώντας τους για ανικανότητα και καλώντας τον κόσμο να φέρει ως νέο Δήμαρχο τον Νιζάμη.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε:

«Δημοτικές εκλογές 2019 και ο κάθε Πειραιώτης και Πειραιώτισσα ζουν ένα τρελό θεατρικό έργο, με πρωταγωνιστές έναν υπάλληλο της COSCO που εκτελεί χρέη Δημάρχου, έναν ικανότατο ιατρό που είναι ο «κομπάρσος» του παράολογου και με την οικονομική υποστήριξη ενός οικονομικού παράγοντα, ο θίασος δίνει παραστάσεις που μόνον τον εαυτό τους κοροϊδεύουν. Δυστυχώς εκεί κατάντησαν τον Πειραιά μας!

Ο Μώραλης άνετα παραδέχεται ότι λαμβάνει παχυλό μισθό από την COSCO αλλά βεβαιώνει τους Πειραιώτες πως μάχεται να προστατεύει τα συμφέροντα του Πειραιά! Επίσης ως ιδιωτικός υπάλληλος εκτελεί χρέη Προέδρου στον Ολυμπιακό! Βέβαια λαμβάνει και το μισθό του Δημάρχου! Κατά τα άλλα αγωνίζεται και πονάει για τον Πειραιά. Δεν ντρέπεται λιγάκι!

Καμία αναφορά σε λύσεις του κυκλοφοριακού, τίποτα για τα σχολεία και τα παιδιά μας, καμία λύση για την άθλια κατάσταση των δρόμων και της συνεχούς ανόδου της εγκληματικότητας, τίποτα για τη βρωμιά και τα σκουπίδια που γέμισαν οι δρόμοι, τίποτα για COSCO και τι θα δώσει η COSCO στον Πειραιά, για θέσεις πάρκινγκ, τίποτα για την υπογειοποίηση του ηλεκτρικού, κουβέντα για την αξιοποίηση του λιμανιού, τίποτα για το έκτρωμα «Τραμ» που θα κάνει τη ζωή μας ακόμα πιο δύσκολη και θα πλήξει καταστροφικά τους καταστηματάρχες και την τοπική οικονομία, τίποτα δεν ακούσαμε περί αθλητικών εγκαταστάσεων και υποστήριξη του ερασιτεχνικού αθλητισμού, τίποτα απολύτως για την υγεία, τίποτα για την ανάπτυξη του αρχαιολογικού πλούτου που υπάρχει και τίποτα για απαραίτητο Μάστερ Πλαν για τον Πειραιά μας! Ακόμα περιμένουμε να ακούσουμε πώς θα δημιουργήσουν νέες θέσεις εργασίας, πώς θα αναπτύξουν την τοπική οικονομία και πώς θα διεκδικήσουν από την COSCO όσα θα έπρεπε να παίρνει ο Πειραιάς.

Βέβαια, 3 εβδομάδες πριν την εκλογική μάχη, τα «συνεταιράκια» βγήκαν παγανιά στον Πειραιά να μας πουν πόσο απαραίτητοι είναι για το καλό του Πειραιά, μοιράζοντας υποσχέσεις και πολλά Θα - Θα - Θα - Θα! Έχοντας το θράσος να μας λένε ότι δεν έκαναν πολλά (δηλαδή τίποτα) από όσα ήθελαν, διότι έπρεπε πρώτα να άλουν τάξη στο Δήμο, δηλαδή 4 χρόνια! Άραγε έτσι λειτουργούν και στις επιχειρήσεις τους;

Εμείς μιλήσαμε για νέα τράπεζα στον Πειραιά και ξαφνικά η COSCO θέλει να την κάνει αυτή, διότι κατάλαβε τι σημαίνει μια τράπεζα στα χέρια των Πειραιωτών!

Ο συνδυασμός Πειραιάς Σε Τάξη για όλα τα παραπάνω θέματα έχει συγκεκριμένες λύσεις και Μάστερ Πλαν που θα ξαναφέρει τον Πειραιά στη θέση που του αρμόζει και θα κάνει κάθε Πειραιώτη και Πειραιώτισσα υπερήφανους για την πόλη τους. Αυτός είναι και ο κύριος λόγος του αποκλεισμού μας από αυτό το άθλιο και υποτιμητικό έκτρωμα Ντιμπέιτ, διότι οι άλλοι υποψήφιοι, όχι μόνο λύσεις δεν έχουν, αλλά δίπλα μας θα έβλεπε όλος ο Πειραιάς την ολική ανικανότητά τους να ανταποκριθούν στις ανάγκες του Πειραιά. Όλοι οι συμμετέχοντες στο Ντιμπέιτ ανήκουν ξεκάθαρα σε κόμματα και αρχηγούς κομμάτων που εξυπηρετούν συμφέροντα τρίτων! Ο Πειραιάς Σε Τάκη είναι ανεξάρτητος, με μόνο στόχο να όλους τους Πειραιώτες να είναι υπερήφανοι για την πόλη τους και να ζουν σε έναν Πειραιά με την παλιά ζεστασιά από τις γειτονιές μας, με απόλυτη ασφάλεια, εξαφάνιση του παραεμπορίου, σχολεία - παιδικές χαρές - πάρκα - αθλητικές εγκαταστάσεις - σύχρονα ιατρικά κέντρα/νοσοκομεία, ώστε τα παιδιά μας και όλοι οι δημότες να έχουν μια σύγχρονη και ασφαλή πόλη, να χαίρονται και να είναι υπερήφανοι που ο Πειραιάς θα είναι υο υπόδειγμα πόλης, να γίνει διεθνώς γνωστή ως η «Βασίλισσα της Νυτιλίας» και τουριστικός προορισμός δίχως να χρειάζεται να αλλάξουμε τρόπο ζωής.

Βέβαια ο φόβος τους ότι ο Πειραιάς Σε Τάξη μπορεί να κάνει τη διαφορά σε αυτή την εκλογική μάχη, φάνηκε έμπρακτα με την φασιστική απόφαση των μελών του θιάσου με την άρνησή τους να μας δώσουν τους χώρους που μας αναλογούν για περίπτερα και ομπρέλες/τραπέζι. Πιστεύουν ότι με αυτές τις κινήσεις θα πλήξουν την παρουσία μας και την άμεση επαφή μας με τους ψηφοφόρους. Δυστυχώς για αυτούς, οι Πειραιώτες και Πειραιώτισσες μας ξέρουν, μας γνωρίζουν και έχουν αποφασίσει να μας στηρίξουν και να μας βάλουν στη Δημαρχία του Πειραιά. Στις 26 Μαΐου τα «συνεταιράκια» θα καταλάβουν ότι όλα αυτά τα «βρώμικα» και «άθλια παιχνιδάκια» θα γυρίσουν μπούμερανγκ στους ίδιους. Ήρθε η ώρα που ο κάθε Πειραιώτης και Πειραιώτισσα πρέπει να γυρίσουν την πλάτη σε όλους αυτούς και στους «πολιτικούς φίλους» τους. Ήρθε η ώρα να στηρίξουν ανθρώπους που έχουν αποδείξει ότι ξέρουν να κάνουν τη διαφορά, όπως ο Κώστας Νιζάμης, ανθρώπους που γνωρίζουν τι ζητάει ο κάθε πολίτης και είναι αποφασισμένοι να φέρουν σε τάξη και ανάπτυξη τον Πειραιά μας όπως ο Κώστας Νιζάμης, ρίξτε την ψήφο σας στο συνδυασμό «Πειραιάς Σε Τάξη» και βάλτε στη Δημαρχία Πειραιά, τον νέο Δήμαρχο Κώστα Νιζάμη, ένα πραγματικό μαχητή και αληθινό λιοντάρι».

Διαβάστε ακόμη...