Συμφωνία ΠΑΕ-Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού για 50 ευρώ στα διαρκείας

Απο sdna.gr: Η διοίκηση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού ήρθε σε συμφωνία με ΠΑΕ και ΚΑΕ για "υποχρεωτική" συνδρομή ύψους 50 ευρώ και κάρτα μέλους στον Α.Ο. ενόψει της νέας σεζόν.
Πηγή: sdna.gr
Συμφωνία ΠΑΕ-Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού για 50 ευρώ στα διαρκείας

Σημαντική κίνηση για τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό, ο οποίος έδωσε τα χέρια με την "πράσινη" ΠΑΕ κι απομένουν οι υπογραφές ώστε να αρχίσει η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας, στα οποία θα προβλέπεται μία υποχρεωτική συνδρομή της τάξης των 50 ευρώ, παίρνοντας κάρτα μέλους στον Α.Ο., σύμφωνα με τη "Live Sport".

Αναμένεται πλέον να γίνει γνωστό το πώς θα αναπροσαρμοστούν οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας, με τις σχετικές συζητήσεις να έχουν ήδη γίνει μεταξύ των στελεχών της ΠΑΕ.

Την είδηση επιβεβαίωσε με δηλώσεις του στην εφημερίδα ο αντιπρόεδρος του Α.Ο. Στέφανος Αυγουλέας: "Έχουμε συμφωνήσει με την ΠΑΕ και την ΚΑΕ για συνεργασία σ' αυτόν τον τομέα. Η αγορά εισιτηρίου διαρκείας για μπάσκετ και ποδόσφαιρο θα προϋποθέτει την εγγραφή του φιλάθλου ως μέλος στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό. Για την αγορά μεμονωμένων εισιτηρίων έχουμε σκεφτεί μία ελάχιστη συνδρομή, θα το ανακοινώσουμε εντός του Ιουνίου. Ακόμα δεν έχουν πέσει οι υπογραφές, αυτό πρέπει να το διευκρινίσουμε, αλλά είναι αληθές ότι έχουμε συμφωνήσει προφορικά με την ΠΑΕ και την ΚΑΕ".

Σημειώνεται ότι κάτοχος εισιτηρίου διαρκείας και στο ποδόσφαιρο και στο μπάσκετ, θα πληρώνει μία κι όχι δύο συνδρομές στον Ερασιτέχνη.

Διαβάστε ακόμη...