Ο Παναθηναϊκός θέλει τον Καρέλη

Από inpaok.com: Ο Νίκος Καρέλης ήρθε το περασμένο καλοκαίρι στον ΠΑΟΚ ως δανεικός από τη Γκενκ με μια οψιόν αγοράς κοντά στο 1,5 εκ. ευρώ.
Πηγή: inpaok.com
Ο Παναθηναϊκός θέλει τον Καρέλη

Ο διεθνής Έλληνας επιθετικός δεν μπόρεσε να κερδίσει θέση στο rotation του Δικέφαλου και έτσι δε θα μείνει στην ομάδα.

Για την περίπτωσή του ενδιαφέρεται ήδη ο Παναθηναϊκός, στον οποίο αγωνίζονταν πριν πάρει μεταγραφή στο Βέλγιο.

Οι «πράσινοι», αφού εξασφάλισαν την άδεια για την επόμενη χρονιά, έχουν ξεκινήσει το δικό τους μεταγραφικό «σαφάρι», διακρίνοντας περιπτώσεις παικτών για την ενίσχυσή του.

Ένα κομμάτι, στο οποίο θα επιθυμούσαν οι «πράσινοι» να παρουσιαστούν πιο δυνατοί, είναι ασφαλώς η επίθεση, φέρνοντας έναν παίκτη δίπλα στον Φεντερίκο Μακέντα. Μία τέτοια περίπτωση θα μπορούσε να είναι ο Νίκος Καρέλης, με την αθηναϊκή εφημερίδα να επισημαίνει, ότι παρακολουθείται στενά.

Ο διεθνής επιθετικός, που έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στον Παναθηναϊκό και αναδείχθηκε νταμπλούχος Ελλάδας με τον ΠΑΟΚ φέτος, δεν περνά απαρατήρητος για το «τριφύλλι».

Ο ίδιος, βέβαια, ενδιαφέρεται πρωτίστως να συνεχίσει στο εξωτερικό την καριέρα του, αλλά δεν είναι και καθόλου σίγουρο πως θα βρει αυτό που θέλει.

Ο Παναθηναϊκός πάντως, καραδοκεί, αν και πρέπει να περιμένει αρκετό καιρό ακόμη, προκειμένου και ο Καρέλης να ρίξει τις απαιτήσεις του, αν δε βρει και την επιθυμητή πρόταση στο εξωτερικό.

Διαβάστε ακόμη...