Κρατάει τον Χιμένεθ η ΑΕΚ!

Από sdna.gr: Ο Δημήτρης Μελισσανίδης συναντήθηκε με τον Μανόλο Χιμένεθ, ο οποίος όπως όλα δείχνουν θα συνεχίσει στο τιμόνι της ΑΕΚ και την νέα αγωνιστική περίοδο.
Πηγή: sdna.gr
Κρατάει τον Χιμένεθ η ΑΕΚ!

Έχει συμβόλαιο και την νέα αγωνιστική περίοδο, όμως η τρίτη συνεχόμενη ήττα σε τελικό κυπέλλου από τον ίδιο αντίπαλο (μα κυρίως η εμφάνιση της ΑΕΚ) έθεσαν κάποια ερωτηματικά σε ότι αφορά την παραμονή του Μανόλο Χιμένεθ στον πάγκο της ΑΕΚ. Πλέον αυτά δεν υφίστανται, αφού ο Ανδαλουσιανός τεχνικός θα συνεχίσει κανονικά στον πάγκο της Ένωσης.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης μετά την επίσκεψη στα Σπάτα και την δυναμική ομιλία του στους παίκτες της ΑΕΚ, συναντήθηκε στα γραφεία του συλλόγου με τον τεχνικό της ΑΕΚ, η οποία έγινε σε πολύ καλό κλίμα και από την οποία προκύπτει η διάθεση και των δύο πλευρών να συνεχίσουν την συνεργασία τους για την νέα περίοδο.Μάλιστα, οι δύο άνδρες έθεσαν το γενικό πλάνο για τον προγραμματισμό της επόμενης ημέρας, ενώ όπως όλα δείχνουν θα υπάρξει και νέο ραντεβού ώστε να τεθούν επί τάπητος όλα τα ζητήματα που αφορούν την επόμενη ημέρα της ΑΕΚ και κυρίως τον μεταγραφικό της σχεδιασμό για το καλοκαίρι.

Διαβάστε ακόμη...