Ξανά στα Σπάτα ο Μελισσανίδης

Για δεύτερη φορά μέσα σε λιγότερο από πέντε ημέρες ο Δημήτρης Μελισσανίδης επισκέφθηκε τα Σπάτα όπου είχε συνομιλία με τους παίκτες της ΑΕΚ. Τι ανέφερε ο διοικητικός ηγέτης της ΠΑΕ ΑΕΚ στην ομιλία του.
Πηγή: novasports.gr
Ξανά στα Σπάτα ο Μελισσανίδης

«Πριν πούμε οτιδήποτε ο πρώτος υπεύθυνος για την πορεία της ομάδας είμαι εγώ» ανέφερε αρχικά ο Δημήτρης Μελισσανίδης για να προσθέσει: «Είμαι απογοητευμένος από την απώλεια του τίτλου στο Κύπελλο Ελλάδας, αλλά την ίδια ώρα είμαι αποφασισμένος να κάνω το καλύτερο για την ομάδα έτσι ώστε να επιστρέψει και πάλι στις επιτυχίες.

Σε καμία περίπτωση δεν θεωρώ πως δεν προσπαθήσατε στον τελικό. Δεν πιστεύω κάτι τέτοιο. Ίσως όμως να μην μπορούσατε παραπάνω. Θα υπάρξουν μεγάλες αλλαγές στην ομάδα. Αυτά που θα ακούσετε είναι σκληρά… Όσοι θέλετε να φύγετε είστε ελεύθεροι να το κάνετε φέρνοντας πρόταση στην ομάδα. Όσοι δεν φέρετε πρόταση, από αυτούς που είναι προς παραχώρηση, τότε θα μείνουν και θα προπονούνται μόνοι τους».

Την ίδια ώρα, ο Νίκος Λυμπερόπουλος είχε συνομιλία με τον Μανόλο Χιμένεθ χωρίς ακόμα να έχει γίνει γνωστό το αντικείμενο της κουβέντας τους, αλλά σίγουρα θα έχει να κάνει με την επόμενη ημέρα της ομάδας.

Δεν αποκλείεται πάντως μέσα στην ημέρα ο Μανόλο Χιμένεθ να έχει συνάντηση και με τον Δημήτρη Μελισσανίδη.

Παράλληλα, ο Φελίπε Ουφάνο ανακοίνωσε στους παίκτες της ΑΕΚ και στο υπόλοιπο τεχνικό τιμ την απόφασή του να αποχωρήσει από την Ένωση για προσωπικούς λόγους, που τον θέλουν να βρίσκεται μόνιμα στην πατρίδα του, την Ισπανία.

Διαβάστε ακόμη...