Ο Αλέξης Κούγιας στηρίζει την προσφυγή του ΠΑΣ Γιάννινα

Στο πλευρό του ΠΑΣ Γιάννινα κατά των κατά των αποφάσεων της Super League και της ΕΠΟ για την αναδιάρθρωση των επαγγελματικών πρωταθλημάτων τάχθηκε ο Αλέξης Κούγιας.
Πηγή: sdna.gr
Ο Αλέξης Κούγιας στηρίζει την προσφυγή του ΠΑΣ Γιάννινα

Η ομάδα των Ιωαννίνων θα έχει στο πλευρό της, τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΕΛ, Αλέξη Κούγια, ο οποίος με την επαγγελματική ιδιότητά του, ως δικηγόρος, θα συνδράμει των προσπαθειών της δικηγόρου του «Αγιαξ της Ηπείρου», για δικαίωση.

Σε σχετικό δελτίο Τύπου, το γραφείο του Κούγια αναφέρει: «Ο επικεφαλής του γραφείου μας, κ. Αλέξιος Κούγιας, μαζί με τη δικηγόρο του «ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ», κα Χρύσα Σεβαστοπούλου, θα υποστηρίξουν την προσφυγή του «ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ» κατά των αποφάσεων της SUPER LEAGUE και της ΕΠΟ όλων των επαγγελματικών πρωταθλημάτων.

Ο κ. Κούγιας δέχτηκε την πρόταση του κ. Χριστοβασίλη για να υποστηρίξει την προσφυγή σε ένα πολύ δύσκολο θέμα, το οποίο αφορά την αγωνιστική επιβίωση του «ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ», και για λόγους συναισθηματικούς, αφού, όπως είναι γνωστό, ο κ. Κούγιας είχε βοηθήσει τον «ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ» επί 4 χρόνια για να αναγεννηθεί οικονομικά (υπήρχαν χρέη 14.000.000. ευρώ) και αγωνιστικά, αφού επί των ημερών του δημιουργήθηκε όλη η υποδομή, ώστε να δημιουργηθεί η τελευταία μεγάλη ομάδα του «ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ», η οποία κατέκτησε 2 φορές την 5η θέση του πρωταθλήματος και αγωνίστηκε στην Ευρώπη.

Το έργο του κ. Κούγια και της κας Σεβαστοπούλου είναι ιδιαίτερα δύσκολο και με ιδιαίτερη πολιτική πίεση, αφού μόλις χθες στη Βουλή και μάλιστα με αυξημένη πλειοψηφία υπερψηφίστηκε η τροπολογία Βασιλειάδη, αλλά οι νομικές προβλέψεις του ΚΑΠ είναι υπέρ των απόψεων της προσφυγής του «ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ».

Όπως είναι γνωστό, ο κ. Κούγιας εξαρχής ήταν ο μόνος, ο οποίος ήταν κατά της αναδιαρθρώσεως των πρωταθλημάτων για καθαρά αγωνιστικούς λόγους, αφού είναι αδιανόητο το πρωτάθλημα της Super League να τελειώνει στις 15/2/2020 και να αγωνίζονται τώρα οι ιθύνοντες της Super League και της ΕΠΟ να αυξήσουν τις αγωνιστικές μέχρι το Μάιο με διάφορα τρικ.

Ο κ. Κούγιας και η ΑΕΛ έχουν εισηγηθεί στον κ. Βασιλειάδη συγκεκριμένο σχέδιο αναδιαρθρώσεως με κριτήρια, με την τήρηση των οποίων και μόνο θα είναι δυνατόν μια ποδοσφαιρική ομάδα να μετατρέπεται από ερασιτεχνική σε επαγγελματική».

Διαβάστε ακόμη...