Οι ΑΕΚτσήδες κάνουν αυτοκριτική

Απο paok24.com: Μπορεί στο αγωνιστικό τμήμα να υπάρχει μία διαφορετική τάση, ωστόσο μερίδα του κόσμου της ΑΕΚ έδειξε χθες διάθεση για αυτοκριτική
Πηγή: paok24.com
Οι ΑΕΚτσήδες κάνουν αυτοκριτική

Οι ΑΕΚτσήδες κάνουν αυτοκριτική

Ο τελικός τελειώνει και οι παίκτες του Ραζβάν Λουτσέσκου, σχηματίζουν έναν διάδρομο για να περάσουν αυτοί της ΑΕΚ, αλλά οι παίκτες της Ένωσης προτίμησαν να τους προσπεράσουν διακριτικά.

Για μία ακόμη φορά, στην Ένωση έδειξαν ότι έχουν αποκτήσει ένα κόμπλεξ, παίζοντας με τον ΠΑΟΚ. Είναι κι αυτά τα συμπλέγματα...

Από την άλλη όμως, υπάρχει και μερίδα του κόσμου, που κατανοεί την ανωτερότητα του ΠΑΟΚ και έχει διάθεση αυτοκριτικής, με μερικά από τα σχόλια στη επίσημη σελίδα της ΑΕΚ στο facebook να είναι ενδεικτικά:

"Όποιος πιστεύει ότι έχουμε καλύτερη ομάδα από τον ΠΑΟΚ είναι απλά αμπαλος!!!Κοίτα τον πάγκο μας και κοίτα του ΠΑΟΚ!! Όσο για του χρόνου με Κορνεζο και Ντελισιτς ακόμα χειρότερα θα πάμε!!!"

"Ενα τεραστιο "αει στα διαλα" πλανιεται στον αερα .....για ολους σας..."

"Προβλέψιμη ομάδα χωρίς νεύρο. Συγγνωμη άλλα πρέπει να φύγουν πολλοι"

"Δυστυχώς είναι όλοι λίγοι"

"ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΧΑΛΙ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΧΩΡΙΣ ΨΥΧΗ ΜΕ ΕΝΑ ΤΡΑΓΙΚΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΠΟΥ ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ!!Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΧΕΙ ΕΜΜΟΝΕΣ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟΥΣ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΡΩΕΙ ΤΟΥΣ ΙΚΑΝΟΥΣ!!!Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΣΕΝΤΡΑ ΤΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΓΚΑΛΟ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟ!!ΤΣΙΓΚΡΙΝΣΚΙ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΒΡΑΝΙΕΣ!!ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΕ ΨΥΧΗ ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΣΙΔΕΡΑ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΟΤΕΣ!!!!ΒΑΣΙΚΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ Ο ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΑΤΟΡΕΣ ΤΟΥ!!Η ΟΜΑΔΑ ΘΕΛΕΙ ΙΚΑΝΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΕΠΤΑ ΠΑΙΚΤΕΣ ΕΝΔΕΚΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΟΥΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΜΕ ΑΚΡΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΓΟΡΑ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΚΑΛΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ!!Η ΓΕΛΟΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΕΛΟΣ!!ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ!!ΦΕΤΟΣ Η ΟΜΑΔΑ ΓΥΡΙΣΕ ΣΕ ΕΠΟΧΗ ΑΔΑΜΙΔΗ!!"

"Αντι να τα βαζουμε με τους άλλους που εκαναν σωστα πραγματα τοσα χρονια και τωρα γευονται τους καρπους, καλυτερα θα ηταν να κανουμε την αυτοκριτικη μας και να κοιταξουμε μπροστα! Αν περναμε εμεις ενα νταμπλ και μαλιστα με αηττητο πρωταθλημα και τρια κυπελα σε τεσσερα χρονια, τωρα θα μιλαγαμε αλλιως! Η ιστορια ετσι γραφεται! Εμεις ειχαμε τις ευκαιριες μας, αλλα τις χασαμε! Τα φωναζαμε καποιοι, αλλα μας ελεγαν γραφικους, καποιοι αλλοι! Περιμεντε τωρα να φτιαχτει το γηπεδο, να εισπραξει χρημα η ομαδα για να κανει μεταγραφες ο καβουριας και να ξαναφτιαχτει απο την αρχη! Δηλαδη άλλα τρια-τεσσερα χρονια υπομονη και βλεπουμε! Διοτι το εχει δηλωσει, η ομαδα θα λειτουργει με εσοδα-εξοδα, δηλαδη με Πονσε και Οικονομου κι αν μας ΄΄βγει΄΄, μπορει να δουμε κι εναν...Κωστη! Ενα πραγμα διερωτωμε μονο: Πως γινεται αυτος ο συλλογος, ιστορικα και κατα κανονα, να διοικειται απο ΞΕΦΤΙΛΕΣ! Δεν το καταλαβα ποτε!"

"Το οτι δεν έχουμε παίκτη ηγέτη να πάρει στις πλάτες την ομάδα το βλέπουμε; μανταλος είναι ηγέτης μόνο αν παίζουμε με Λαμία και στα ντέρμπι εξαφανισμένος"

"Μη ξεχάσουμε του χρόνου να πάρουμε διαρκείας. Ουστ ρεεεεεε...."

"ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΜΑΝΟΛΟ ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΣΤΗΝ ΜΠΑΡΤΣΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΒΑΛΒΕΡΔΕ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ ΑΝΤΕ ΓΙΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΜΕΛΕΣΑΝΙΔΗ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΜΗΝ ΜΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΓΑ ΣΟΦΙΑ ΑΣΧΕΤΕ ΜΑΝΟΛΟ"

"Χωρίς ψυχή, χωρίς όρεξη, χωρίς εξτρέμ χωρίς, χωρίς, χωρίς... απαιτείται πολύ δουλειά ξεκινώντας από τη διοίκηση για τη νέα χρονιά... μέτριος ο ΠΑΟΚ κακή η ΑΕΚ, δίκαιο το αποτέλεσμα"

"Ο Ουζουνίδης έφταιγε....ο Γαλανόπουλος δεν ξέρει ποδόσφαιρο...σας αρέσει δεν σας αρέσει και για τους δύο τελικούς κυπέλλου φταίει ο Μανόλο και μόνο ο Μανόλο... επίσης για την συνολική πορεία φέτος ο Μελισσανίδης...αλλά ξέχασα φτιάχνεις το γήπεδο"

Διαβάστε ακόμη...