Ταυτοποιήθηκαν πέντε οπαδοί του Ολυμπιακού για την επίθεση στον Αναστόπουλο

Από sdna.gr: Η ελληνική αστυνομία προχώρησε στην ταυτοποίηση πέντε οπαδών του Ολυμπιακού, για την επίθεση στο σπίτι του Παναγιώτη Αναστόπουλου, μία μέρα πριν από το ματς με τον Προμηθέα.
Πηγή: sdna.gr
Ταυτοποιήθηκαν πέντε οπαδοί του Ολυμπιακού για την επίθεση στον Αναστόπουλο

Ο Έλληνας ρέφερι έχει στοχοποιηθεί το τελευταίο διάστημα και έχει μπει στο... μάτι του κυκλώνα.

Μετά την κλήρωσή του για τον αγώνα Ολυμπιακός - Προμηθέας, περισσότεροι από 100 χούλιγκαν έκαναν επίθεση κάτω από το σπίτι του με υβριστικά συνθήματα για τον ίδιο και την οικογένειά του. Μάλιστα, έκαναν και ζημιές στο αυτοκίνητό του. Ένα 24ωρο αργότερα δύο άγνωστοι πέταξαν μία βόμβα μολότοφ στο περιπολικό που βρισκόταν κάτω από το σπίτι του και η κατάσταση με τις τρομοκρατικές ενέργειες έδειξε να ξεφεύγει.

Ο Αναστόπουλος κατέθεσε στη ΓΑΔΑ για όσα έγιναν τις τελευταίες ημέρες και η ΕΛ. ΑΣ. προχωράει τις ενέργειες για τη διαλεύκανση της συγκεκριμένης υπόθεσης.

Πλέον παίρνει και επίσημη σφραγίδα το γεγονός πως οι χούλιγκαν κάτω από το σπίτι του ήταν οπαδοί του Ολυμπιακού, κάτι που άλλωστε ήταν έκδηλο από την πρώτη στιγμή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ταυτοποιήθηκαν ήδη πέντε άτομα, οι οποίοι ανήκουν στο οργανωμένο κίνημα του Ολυμπιακού, από τις μηχανές και τα πρόσωπα, μέσω των φωτογραφιών και των βίντεο που τραβήχτηκαν.

Μετά τις ταυτοποιήσεις σειρά παίρνουν οι δικαστικές ενέργειες. Αυτό σημαίνει πως εντός των επόμενων ωρών θα ασκηθούν και οι διώξεις κατά των συγκεκριμένων χούλιγκαν, οι οποίοι δεν έχουν παρελθόν σε ποινικό επίπεδο, ωστόσο θεωρούνται γνωστοί στη διεύθυνση αθλητικής βίας.

Αυτοί οι πέντε οπαδοί είναι οι πρώτοι που ταυτοποιήθηκαν από τις αρχές και συνδέονται με το οργανωμένο κίνημα του Ολυμπιακού.

Θυμίζουμε πως η επίθεση στο σπίτι του Αναστόπουλου συζητήθηκε και προκάλεσε ένταση και στη συνεδρίαση του ΕΣΑΚΕ μεταξύ των Δημήτρη Γιαννακόπουλου, Μάνου Παπαδόπουλου - Γιώργου Σκινδήλια, Χρήστου Σταυρόπουλου. Μάλιστα, η πλευρά της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ φέρεται να απείλησε με μηνύσεις, όταν οι «πράσινοι» έκαναν λόγο για οπαδούς των Πειραιωτών πίσω από την επίθεση στο σπίτι του Έλληνα διαιτητή.

Διαβάστε ακόμη...