“Υπάρχει πρόβλημα με την διαιτησία”

Από basketa.gr: Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος φεύγοντας από τον ΕΣΑΚΕ μίλησε για αρκετή ώρα και αναφέρθηκε σε πολλά θέματα που αφορούν την διεξαγωγή της Basket League και όχι μόνο, αφού πρώτα ρώτησε τους εκπροσώπους των ΜΜΕ αν όντως βρέθηκε μολότοφ στο σπίτι του διαιτητή Παναγιώτη Αναστόπουλου.
Πηγή: basketa.gr
“Υπάρχει πρόβλημα με την διαιτησία”

Τη σκυτάλη πήραν οι δηλώσεις του για όσα έγιναν στο ΔΣ του ΕΣΑΚΕ.

“Συμφωνήσαμε πως το πρόβλημα είναι η τρομοκρατία και οι εκβιασμοί. Ο Ολυμπιακός προσπαθεί να σταματήσει το πρωτάθλημα. Πάλι στην γωνία είναι, μόνοι τους. Θέλουν να πάνε να προσβάλουν αγώνα που κέρδισαν. Δεν θέλουν να συνεχίσουν είτε λόγω οικονομικών προβλημάτων που ακούω ότι έχουν, είτε επειδή δεν θέλουν να παίξουν με τον Παναθηναϊκό. Το ότι δεν ήρθαν αρχικά πι Αγγελόπουλοι και ήρθαν μετά μόλις τους έκραξαν δείχνει πολλά. Τα πλέι οφ δεν μπορούν να ξεκινήσουν το Σαββατοκύριακο, συμφωνήσαμε να αρχίσουν την Τετάρτη. Αλλά ο Ολυμπιακός δεν αποσύρει την προσφυγή που έχει κάνει. Συμφωνήσαμε με την πρόταση του Λιόλιου πως το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι η βία, η τρομοκρατία και ότι υπάρχει πρόβλημα με την διαιτησία και πρέπει να συζητηθούν το καλοκαίρι. Συμφωνήσαμε και σε κάποια άλλα πράγματα δευτερεύοσας σημασίας. Πρέπει μόνο οι ιδιοκτήτες να είναι μέσα γιατι μεόλο το σεβασμό σε όσους έρχονται οι ιδιοκτήτες μπορούν να αποφασίζουν. Εγώ το ζήτησα αυτό. Είμαι ότι με την εξυπνάδα που έχουν οι Αγγελόπουλοι μπορεί να έχουν πολύ καλές ιδέες που μπορούμε να της συζητήσουμε”.

Ο Γιαννακόπουλος αναφέρθηκε στα όσα έγιναν τις προηγούμενες μέρες, μάλιστα είπε πως όταν ο Μάνος Παπαδόπουλος είπε πως οπαδοί του Ολυμπιακού ήταν αυτοί που “επισκέφθηκαν” το σπίτι του Αναστόπουλου, ο Σκινδήλιας του απάντησε “που το ξέρεις; θα σου κάνω μήνυση” και συνέχισε: “Ο Παναθηναϊκός δεν κατέβηκε για όλα αυτά που έκανε ο Ολυμπιακός. Η θέση μου είναι πάγια, αλλά επειδή εγώ δεν μπορώ να στερήσω από τους φιλάθλους τη χαρά να κρίνονται όλα στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου, θα αγωνιστούμε στα πλέι οφ. Αν έρθει ο Ολυμπιακός στο ΟΑΚΑ θα έχουμε τη χαρά να τον υποδεχτούμε. Ίσως αυτή τη φορά αντί με 20άρα, να τον υποδεχθούμε 40άρα”.

Διαβάστε ακόμη...