Η Πουατιέ ανακοίνωσε λίμπερο Κοκκινάκη στον Ολυμπιακό

Από novasports.gr: Μαρτυριάρηδες... οι Γάλλοι της Πουατιέ, ανακοίνωσαν πρώτοι την επιστροφή Κοκκινάκη ως λίμπερο στον Ολυμπιακό.
Πηγή: novasports.gr
Η Πουατιέ ανακοίνωσε λίμπερο Κοκκινάκη στον Ολυμπιακό

Λίγες μέρες πριν ο διεθνής ακραίος μαζέψει τα πράγματά του για να επιστρέψει στην Ελλάδα, η επίσημη σελίδα της Πουατιέ πρόλαβε να τον ντύσει στα «ερυθρόλευκα» για τη θέση του λίμπερο.

Τα ξημερώματα, με άρθρο στο επίσημο site της ομάδας τους, στην ανάλυση της επόμενης χρονιάς, αναφέρουν ξεκάθαρα ότι ο Κοκκινάκης δεν θα ξαναντυθεί στα «ασπρόμαυρα» αφού αλλάζει θέση για να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό. Αναλυτικά η αναφορά για τον Κοκκινάκη έχει ως εξής:

«Στην Πουατιέ οι κύκλοι δεν διαρκούν παρά μόνο έναν χρόνο. Η επέκταση της συνεργασίας με τον Μπρις Ντονά μέχρι το 2022 αλλάζει το μέλλον της ομάδας αλλά αυτή η μεταγραφική περίοδος θα στιγματιστεί από μια σημαντική αποχώρηση, αυτή του αρχηγού Μενέλαου Κοκκινάκη. Ο υποδοχέας επιθετικός θα επιστρέψει την ομάδα του Ολυμπιακού ως λίμπερο» αναφέρει χαρακτηριστικό το άρθρο του press officer της Πουατιέ που «μαρτύρησε» την πρώτη μεταγραφή του Ολυμπιακού για τη νέα σεζόν.

Διαβάστε ακόμη...