Παραμένει ο μεγάλος ευνοούμενος (και) στα χρόνια της «εξυγίανσης»

Από sdna.gr: Ο Ολυμπιακός επίσημα, ανεπίσημα και σε κάθε περίπτωση μέσω του μιντιακού στρατού που έχει δημιουργήσει ως εμπροσθοφυλακή, λοιδορεί σε ημερήσια διάταξη την «εξυγίανση», όπως τη χαρακτηρίζει υποτιμητικά επειδή καθάρισε το 100-0, τη μετάβαση από το προηγούμενο σάπιο και διεφθαρμένο καθεστώς που στήριζε επειδή τον υποστήριζε, με την περίοδο που το ποδόσφαιρο υπό την επιτήρηση της FIFA και της UEFA επιχειρεί να επανέλθει την κανονικότητα.
Πηγή: sdna.gr
Παραμένει ο μεγάλος ευνοούμενος (και) στα χρόνια της «εξυγίανσης»

Δε θα ήταν υπερβολή, με αφορμή τη χθεσινή απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ, αν υποστηρίζαμε ότι ο Ολυμπιακός παραμένει ο μεγάλος ευνοούμενος (και) στα χρόνια της «εξυγίανσης» απολαμβάνοντας τα αγαθά της σημερινής κατάστασης.

Θα γίνω πιο συγκεκριμένος: Στα χρόνια της «εξυγίανσης» δικάζουν τακτικοί δικαστές και όχι δικηγόροι όπως συνέβαινε στα χρόνια του «συστήματος».

Με άλλα λόγια στα χρόνια της εξυγίανσης ο καθένας μπορεί να βρει το δίκιο του, όποιος κι αν είναι, κάτι που δεν συνέβαινε στο παρελθόν.

Ο Ολυμπιακός λοιπόν, που παρουσιάζεται ως πολέμιος του συστήματος είναι ο μόνιμα ευνοημένος των δικαστικών αποφάσεων που βγαίνουν από τα όργανα της «εξυγιαντικής» ΕΠΟ, που δήθεν τον πολεμά.

- Για τον αγώνα με την Παναχαϊκή στην Πάτρα για το κύπελλο στο οποίο έγιναν επεισόδια στο χώρο του σταδίου, που είχαν ως αφορμή να διακοπεί προσωρινά το ματς και στη συνέχεια έγιναν καταστροφές στο χώρο του σταδίου, οι «ερυθρόλευκοι» δεν τιμωρήθηκαν από την Πειθαρχική Επιτροπής της ΕΠΟ ούτε με αποκλεισμό της έδρας τους, ούτε με αφαίρεση βαθμών. Τιμωρήθηκαν με πρόστιμο! Ακόμα διαμαρτύρεται γι' αυτήντην απόφαση η ΑΕΚ...

- Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ στην οποία προσέφυγε ο Ολυμπιακός κατά της απόφασης της Σούπερ Λίγκας που είχε αποφασίσει το πρωτάθλημα που διεκόπη λόγω της μαφιόζικη επίθεση στον Τζήλο να συνεχιστεί από την 16η αγωνιστική και όχι από την 15η όπως ήθελε ο Ολυμπιακός, ανέτρεψε την απόφαση πλειονότητας των ΠΑΕ και δικαίωσε του «ερυθρόλευκους».

- Η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ στην οποία απολογήθηκε ο Ολυμπιακός με την κατηγορία της δυσφήμισης του αθλήματος λόγω τη διαρροής με τις θέσεις του, που έκανε μετά το τέλος του αγώνα Πανιώνιος – ΑΕΚ, τον αθώωσε θεωρώντας ότι δεν είναι δική του διαρροή και δικές του επίσημες θέσεις όσα δυσφημιστικά γράφονταν, αλλά ήταν η θέση της εφημερίδας «Πρωταθλητής», με την οποία όπως είπε ο αντιπρόεδρός του, Τ. Αγραφιώτης, «καμία σχέση» δεν έχει ο Ολυμπιακός.

- Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ, άλλαξε την πρωτοβάθμια απόφαση του οργάνου της Σούπερ Λίγκας για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό και αποφάσισε ότι καλώς διεκόπη οριστικά με υπαιτιότητα των γηπεδούχων. Η πρώτη απόφαση μιλούσε για επανάληψη του αγώνα από το σημείο που κακώς διεκόπη οριστικά.

Μακάρι όλοι οι «κυνηγημένοι» της γης να έχουν την αντιμετώπιση που έχει στα «χρόνια της εξυγίανσης» ο Ολυμπιακός...

Διαβάστε ακόμη...