«Ο εισαγγελέας έδωσε εντολή για Μαρινάκη»

Από inpaok.com:Την δική του απάντηση στις κατηγορίες του Κώστα Καραπαπά και της ΠΑΕ Ολυμπιακός, για την απαγόρευση εισόδου του Βαγγέλη Μαρινάκη στα αποδυτήρια της Τούμπας, έδωσε με δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης ο αντιπρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης, Δημήτρης Παδιώτης.
Πηγή: inpaok.com
«Ο εισαγγελέας έδωσε εντολή για Μαρινάκη»

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τις κατηγορίες του Καραπαπά για την αστυνομία της Θεσσαλονίκης:

«Μας προσβάλλουν αυτά που ακούστηκαν ειδικά από ομάδες τις οποίες έχουν δει την φιλοξενία μας και πολλές φορές δουλεύει όλη η αστυνομία της Θεσσαλονίκης για να τις προστατεύσει. Σαν αστυνομικοί θέλουμε να φύγουμε από τα γήπεδα γιατί είναι ιδιωτικές επιχειρήσεις, δυστυχώς κάποιοι σαν τον Καραπαπά νομίζουν πως είμαστε υπάλληλοι.

Δεν ξέρω τι συμβαίνει αλλού, αλλά στη Θεσσαλονίκη δεν συμβαίνει αυτό. Εμάς δουλειά μας είναι να προστατεύουμε όλους τους πολίτες. Υπάρχει η σκέψη να προβούμε σε ένα εξώδικο προς τον Ολυμπιακό. Σε ένα ντέρμπι ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός για παράδειγμα χρειάζεται όλη την αστυνομία της Θεσσαλονίκης που είναι σε περιπολία για να προστατεύσει τον Ολυμπιακό. Δεν είμαστε κανενός υπάλληλοι, όταν τραυματίστηκε αστυνομικός μέσα στο γήπεδο και κάναμε αγωγή εναντίον του ΠΑΟΚ και την κερδίσαμε».

Για όσα ακούστηκαν για την παρεμπόδιση του Μαρινάκη να μπει στα αποδυτήρια της Τούμπας:

«Ημουν στο σημείο, δεν υπήρχαν τραμπουκισμοί, υπήρχε έντονος διάλογος με αξιωματικούς της ελληνικής αστυνομίας, δεν του επετράπη να μπει στον αγωνιστικό χώρο και τον οδήγησαν οι συνάδελφοι μου στα επίσημα επάνω. Προσπάθησαν να δημιουργήσουν μια ένταση, ευτυχώς απετράπη. Η ΠΑΕ Ολυμπιακός έκανε μηνύσεις κατά αξιωματικών. Το πρωί στη σύσκεψη ασφαλείας δεν υπήρχε το όνομα του προέδρου του Ολυμπιακού με εντολή εισαγγελέα και καλώς δεν μπήκε».

Διαβάστε ακόμη...