Καταγγελία σοκ από παίκτη της Βέροιας: «Ο Καρυπίδης μας είπε πως αν δεν χάσουμε δεν φεύγουμε ζωντανοί»

Από sdna.gr: Το ενδεχόμενο αλλοίωσης αποτελέσματος αγώνα σε συνδυασμό με στοιχηματική απάτη για τον αγώνα ανάμεσα στη Βέροια και τον Αρη (0-1 υπέρ των «κιτρινόμαυρων») του περσινού πρωταθλήματος της Football League, διερευνά η Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ.
Πηγή: sdna.gr
Καταγγελία σοκ από παίκτη της Βέροιας: «Ο Καρυπίδης μας είπε πως αν δεν χάσουμε δεν φεύγουμε ζωντανοί»

Σύμφωνα με το blog «dikisports», στα χέρια της προέδρου της Επιτροπής Γλυκερίας – Λουίζας Ιωαννίδου βρίσκεται ήδη κατάθεση του ποδοσφαιριστή της Βέροιας Γιάννη Μπαστιάνου, ο οποίος κατά τη διάρκεια της ποινικής προκαταρκτικής (εισαγγελέας Βέροιας Χαρίκλεια Χοβαρδά), αναφέρει:

- «Στο ημίχρονο ο πρόεδρος του Αρη Θεόδωρος Καρυπίδης με δύο συνοδούς του ήρθε έξω από τα αποδυτήρια της ομάδας μας. Την ώρα που η ομάδα μας έμπαινε στα αποδυτήρια αυτός φώναξε προς όλους τους παίκτες ότι πρέπει να χάσουμε από τον Αρη. Αναρωτήθηκε για ποιο λόγο παίζουμε τόσο καλά και είπε ότι πρέπει να παρατήσουμε το παιχνίδι».

-«Στο τελευταίο δεκάλεπτο παρατήρησα ότι ο Αρης έκανε επιθέσεις μόνο από την πλευρά του αρχηγού της Βέροιας Καψάλη και του συμπαίκτη μου Λαζόπουλου. Ο Καψάλης το προηγούμενο βράδυ ήταν στο ίδιο τραπέζι καφετέριας με τον Καρυπίδη».

-«Όλα αυτά φόβισαν κάποιους συμπαίκτες μου, γεγονός που μπορεί να επηρέασε την απόδοσή τους κατά τη διάρκεια του αγώνα».

-«Ο συμπαίκτης μου Λαζόπουλος μας είπε μετά το τέλος του αγώνα ότι τον απείλησαν άγνωστοι την ώρα που έμπαινε στο γήπεδο για το δεύτερο ημίχρονο. Του είπα ότι ''αν δεν χάσετε, δεν θα φύγετε ζωντανοί''»

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...