Η έφεση του Ολυμπιακού

Από inpaok.gr : Tην Τετάρτη 3/4 θα συνεχιστεί στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ το ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό.
Πηγή: inpaok.gr
Η έφεση του Ολυμπιακού

Για τις 16.00 το απόγευμα της συγκεκριμένης ημέρας, ορίστηκε η έφεση των «ερυθρόλευκων», οι οποίοι αν και αρχικά δήλωναν ότι ήθελαν να συνεχιστεί το παιχνίδι που διεκόπη λόγω επεισοδίων, όπως αποφάσισε και το Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Super League, τώρα ζητούν:

– Την απόρριψη της ένστασης του Παναθηναϊκού κατά του κύρους του φύλλου αγώνα για αντικανονική διακοπή της αναμέτρησης που έγινε δεκτή σε πρώτο βαθμό. Ζητούν δηλαδή, με απλά λόγια να μην ισχύσει η απόφαση για συνέχιση της αναμέτρησης.

– Να κατακυρωθεί υπέρ τους ο αγώνας με 3-0 και να επιβληθούν στους «πράσινους» οι προβλεπόμενες ποινές από τον ΚΑΠ, δηλαδή αφαίρεση τριών βαθμών ως υπαίτιοι για τη διακοπή, ΕΚΤΟΣ από το -3 που έχει επιβληθεί ήδη στον Παναθηναϊκό, για τα επεισόδια.

Αναλυτικά:

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΦΕΣΕΩΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 03/04/2019 ΗΜΕΡΑ ΤΕΤΑΡΤΗ 16:00

1. Έφεση της της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ κατά 1)της υπ΄αριθμ. 97/2019 απόφασης του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της Super League 2)της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ και περί Α) της απόρριψης της υπ΄αριθμ. πρωτ. Super League 2457/19.3.2019 ενστάσεως της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ κατά του κύρους του Φ.Α. μεταξύ της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ που διεξήχθη στο στάδιο ΟΑΚΑ στις 17.3.2019 λόγω αντικανονικής διακοπής του αγώνα και Β) της κατακύρωσης του άνω αγώνα υπέρ της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ σύμφωνα με το αρ. 21παρ.3 στ.Ι και ΙΙ ΚΑΠ με αποτέλεσμα 0-3 και την επιβολή στην ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ των προβλεπόμενων κατ΄αρ. 21 ΚΑΠ ποινών,

Διαβάστε ακόμη...