H επιστροφή ενός φίλου

Από paok24.com: Ο 22χρονος φόργουορντ περνάει μια πολύ περίεργη χρονιά στο Λαύριο κι επιστρέφει το Σάββατο στο Παλατάκι, που είχε τα πάνω του και τα κάτω του.
Πηγή: paok24.com
H επιστροφή ενός φίλου

Ήταν ένα από τα πρόσωπα της περσινής σεζόν, γιατί προερχόταν από τον Παναθηναϊκό, ενώ όλοι περίμεναν το «ξεπέταγμα» του, με βάση το πολύ μεγάλο ταλέντο του. Η χρονιά είχε ξεκινήσει άσχημα, καθώς είχε υποβληθεί σε εγχείρηση αποκατάστασης στους προσαγωγούς, αλλά από το Δεκέμβριο του '17 και μετά, άρχισε να βρίσκει σιγά-σιγά τα πατήματά του.

Η σεζόν 2017-2018 για τον Χαραλαμπόπουλο στον ΠΑΟΚ, έκλεισε με μέσο όρο 6,4 πόντων, 49,1% στο δίποντο, 32% στο τρίποντο, 57,1% στις βολές και 3,3 ριμπάουντ, σε 20,1 λεπτά συμμετοχής.

Το καλοκαίρι, θέλοντας να παίξει περισσότερο, παίρνει την απόφαση να μετακομίσει στο Λαύριο και μετά τα δύο πρώτα παιχνίδια στα προκριματικά του Europe Cup, με τη Ντνίπρο που παίζει 33 και 31 λεπτά, βάζοντας 15 και 6 πόντους, καθώς και τα δύο πρώτα παιχνίδια στη Basket League, με Άρη και Ρέθυμνο, το σκηνικό γι' αυτόν αλλάζει.

Ο Χαραλαμπόπουλος παίζει 7 λεπτά με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, στις 21 Οκτωβρίου κι έκτοτε... αγνοείται. Ο λόγος, δεν είναι άλλος από έναν τραυματισμό, ο οποίος πλέον είναι στον αστράγαλο. Αρχικά, όλοι περιμένουν να επιστρέψει σχετικά γρήγορα και μάλιστα, στο παιχνίδι του πρώτου γύρου με τον ΠΑΟΚ (8/12), δίνεται ως «αμφίβολος» αλλά τελικά δεν παίζει.

Στις αρχές Ιανουαρίου, υποβάλλεται σε επέμβαση στον αστράγαλο και τελικά, επιστρέφει στην αγωνιστική δράση πριν λίγες μέρες... Στις 11 Μαρτίου, ο Χαραλαμπόπουλος παίζει εναντίον του Ολυμπιακού (έστω και για 5 λεπτά), ενώ παίζει για λίγο και στα δύο τελευταία παιχνίδια του Λαυρίου, με Κολοσσό Ρόδου και Περιστέρι.

Ο 22χρονος, έκανε μια σχετικά «γεμάτη» σεζόν σε Ελλάδα και ΒCL, την πρώτη του σε αυτό το επίπεδο, όμως ψάχνοντας περισσότερα λεπτά συμμετοχής, μετακόμισε στο Λαύριο. Οι τραυματισμοί, τον κράτησαν πολύ πίσω και δεν είναι τυχαίο, ότι φέτος έχει αγωνιστεί συνολικά, σε οκτώ παιχνίδια συνολικά, με τα τρία τελευταία, μετά την επέμβασή του, να είναι ολιγόλεπτες συμμετοχές.

Εκτός απροόπτου, θα είναι στη διάθεση του Χρήστου Σερέλη στο παιχνίδι του Σαββάτου στο Παλατάκι, εκεί που άφησε αρκετούς φίλους φεύγοντας πέρσι το καλοκαίρι, ενώ είναι γνωστή η σχέση του με τον Ηλία Παπαθεοδώρου, από εποχές μικρών εθνικών ομάδων.

Το «ξεπέταγμα» του σε ανδρικό επίπεδο, ακόμα αναμένεται, αλλά πρώτα θα πρέπει να ξεπεράσει τα διάφορα θέματα τραυματισμών, που τον κρατούν πίσω...

Διαβάστε ακόμη...