Αποκάλυψη: Η στιγμή που ο Ολυμπιακός ζητά να διακοπεί το παιχνίδι! (vid)

Από sdna.gr: Ο τηλεοπτικός φακός διαψεύδει τους επίσημους ισχυρισμούς του Κώστα Καραπαπά, αφού δείχνει τον team manager του Ολυμπιακού Θοδωρή Κοκκινάκη να λέει σε συνεργάτη του Πέδρο Μαρτίνς ότι θα διακοπεί το παιχνίδι.
Πηγή: sdna.gr
Αποκάλυψη: Η στιγμή που ο Ολυμπιακός ζητά να διακοπεί το παιχνίδι! (vid)

Ήταν η πρώτη κουβέντα που βγήκε επίσημα από τα χείλη του στην μεικτή ζώνη, λίγο μετά την διακοπή του ντέρμπι ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό: ««Να ξεκαθαρίσω ότι εμείς θέλαμε να συνεχιστεί το παιχνίδι. Θέλαμε να παίξουμε και να βάλουμε κι άλλα γκολ».

Ο Κώστας Καραπαπάς λίγο μετά την προκλητική του αποχώρηση προς την φυσούνα του ΟΑΚΑ με φιλάκια και... χαιρετίσματα στους οπαδούς του Παναθηναϊκού, θέλησε να περάσει την ερυθρόλευκη γραμμή, πως τάχα οι ερυθρόλευκοι ήθελαν να συνεχιστεί το ντέρμπι.

Ωστόσο, ο τηλεοπτικός φακός που συνήθως είναι αδιάψευστος μάρτυρας έρχεται να διαψεύσει τα λόγια του Διευθυντή Επικοινωνίας του Ολυμπιακού, ο οποίος φαίνεται ότι δεν λέει όλη την αλήθεια.

Λίγο μετά την δεύτερη εισβολή των χούλιγκαν του Παναθηναϊκού στον αγωνιστικό χώρο, ο Γερμανός διαιτητής Φριτς παίρνει τους παίκτες και φεύγουν για τα αποδυτήρια. Η κάμερα της ΕΡΤ βρίσκεται μέσα στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου και δείχνει τους παίκτες να προσπαθούν να καταλάβουν κι αυτοί τι πρόκειται να γίνει με την αναμέτρηση.

Κάποια στιγμή εστιάζει στο πρόσωπο του team manager του Ολυμπιακού Θοδωρή Κοκκινάκη, ο οποίος σε απόσταση αναπνοής από τον διαιτητή Φριτς και τους βοηθούς του συνομιλεί με συνεργάτη του Πέδρο Μαρτίνς και προσπαθεί να του εξηγήσει τι πρόκειται να γίνει πιθανώς για να ενημερώσει τον προπονητή του Ολυμπιακού.

Με χαρακτηριστικές και έντονες χειρονομίες με τα χέρια του, του δίνει να καταλάβει ότι ο αγώνας θα διακοπεί οριστικά, ενώ αν κάποιος παρατηρητικός δει προσεκτικά τα χείλη του, θα διαβάσει στα αγγλικά την λέξη «finished», που σημαίνει «τελείωσε».

Όλα αυτά, ενώ το ρολόι (άλλος αδιάψευστος μάρτυς) γράφει ακόμα 71:36, ένα λεπτό μετά την δεύτερη διακοπή του παιχνιδιού, πριν φυσικά ο διαιτητής Φριτς (ο οποίος βρίσκεται ακριβώς δίπλα του) πάρει την τελική του απόφαση για την έκβαση του παιχνιδιού.

Με άλλα λόγια, από τα πιο επίσημα χείλη της ΠΑΕ Ολυμπιακός, αυτά του team manager της ομάδας βλέπουμε την στάση που είχαν οι «ερυθρόλευκοι» με το που έφυγαν οι δύο ομάδες για τα αποδυτήρια. «Finished». Τελείωσε. Οριστική διακοπή.

Με τον πιο απόλυτο τρόπο, αυτόν της τηλεοπτικής εικόνας, καταρρέει αυτόματα το αφήγημα του Κώστα Καραπαπά, πως τάχα ο Ολυμπιακός ήθελε να συνεχιστεί το παιχνίδι.

Επίσης, κάπως έτσι αρχίζει και παίρνει άλλο νόημα η φράση του Γερμανού διαιτητή Φριτς, ο οποίος αποκάλυψε ότι: «Το διέκοψα επειδή δεν συμφωνούσαν και οι δυο ομάδες να συνεχιστεί το παιχνίδι»!

Αν δεχθούμε ότι ο Παναθηναϊκός ήταν αυτός που είχε κάθε λόγο να συνεχιστεί και να τελειώσει το παιχνίδι, τότε εύκολα μπορούμε να διαπιστώσουμε ποια ήταν η ομάδα που δεν ήθελε να επιστρέψει στο γήπεδο, παρότι η αστυνομία έδινε εγγυήσεις για την ομαλή τέλεση του υπόλοιπου της αναμέτρησης.

Αλήθεια, μετά από ένα τέτοιο αποκαλυπτικό βίντεο, πως μπορεί να δεχθεί την ρητορική του Κώστα Καραπαπά, ο οποίος πολλάκις στο παρελθόν έχει αποδειχθεί τσακωμένος με την αλήθεια;

Δείτε το σχετικό βίντεο που αποδεικνύει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο την διάθεση του Ολυμπιακού να μην συνεχιστεί το παιχνίδι.

Διαβάστε ακόμη...