4 λάθη υπέρ του ΟΣΦΠ στο πρώτο 25λεπτο

Από inpaok.com:Ο Τάσος Σιδηρόπουλος στα πρώτα 25 λεπτά του αγώνα στο «Γ. Καραϊσκάκης» φάνηκε επηρεασμένος από την επικοινωνιακή πίεση του Ολυμπιακού και έκανε 4 κραυγαλέα λάθη υπέρ των ερυθρολεύκων.
Πηγή: inpaok.com
4 λάθη υπέρ του ΟΣΦΠ στο πρώτο 25λεπτο

Φανερά επηρεασμένος από τον θόρυβο που έχει σηκώσει ο Ολυμπιακός φαίνεται πως είναι ο διαιτητής Τάσος Σιδηρόπουλος στα πρώτα 25 λεπτά του αγώνα με τον Άρη. Σε τουλάχιστον 4 περιπτώσεις σε αυτό το διάστημα έχει χαριστεί στους ερυθρόλευκους.

Η πρώτη είναι στο 5ο λεπτό, όπου ο Μεριά σήκωσε στον αέρα έξω από την περιοχή τον Ματέο Γκαρσία σε υποσχόμενη επίθεση του Άρη, σε ένα πολύ αντιαθλητικό μαρκάρισμα. Ο Σιδηρόπουλος χάρισε την κίτρινη.

Η δεύτερη στο φάουλ, που κερδίζει ο Άρης στο 20ο λεπτό, με τον Μπουχαλάκη να τραβά από πίσω τον Φετφατζίδη τη στιγμή που ετοιμαζόταν να εξαπολύσει σουτ, από το ημικύκλιο της περιοχής. Δεν καταλογίστηκε ούτε σε αυτήν τη φάση κίτρινη.

Στη συνέχεια, όπως μπορείτε να δείτε στη σχετική εικόνα, ο διεθνής διαιτητής έστησε το τείχος στα... 7 μέτρα, δίνοντας μεγάλο πλεονέκτημα στην άμυνα.

Στο 24ο λεπτό ο Γκιγέρμε βρήκε με τις σχάρες τον Σιώπη στον ώμο (!) κι ενώ η μπάλα είχε φύγει. Ο Σιδηρόπουλος σωστά άφησε το πλεονέκτημα, αλλά στη συνέχεια δεν καταλόγισε κόκκινη κάρτα στον μέσο του Ολυμπιακού αλλά... κίτρινη! Μια φάση πανομοιότυπη με την κόκκινη κάρτα που σωστά δέχθηκε την προηγούμενη εβδομάδα ο Ζαμπά στον αγώνα Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ.

Διαβάστε ακόμη...