Κυνηγάει την πεντάδα

Λίγο πριν την σέντρα της αναμέτρησης κόντρα στον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, το paokfc.gr σας παρουσιάζει το προφίλ του αποψινού αντιπάλου του Δικεφάλου.
Πηγή: paokfc.gr
Κυνηγάει την πεντάδα

Η οικονομική κατάσταση και η διοικητική αβεβαιότητα έβαλαν το καλοκαίρι τον Παναθηναϊκό στη συζήτηση για υποβιβασμό, υπολογίζοντας και το -6 με το οποίο ξεκίνησαν οι Πράσινοι τη φετινή σεζόν. Έξι μήνες μετά το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Παναθηναϊκός δεν θα κινδυνεύσει.

Η ομάδα που έστησαν οι Γιώργος Δώνης και Νίκος Νταμπίζας και εντυπωσίασε με τα κατορθώματά της στο πρώτο μισό της σεζόν, μπορεί να μην βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση αλλά συνεχίζει να παλεύει για την εξασφάλιση ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου. Ένα εισιτήριο που δεν θα δώσει θέση στην Ευρώπη στον Παναθηναϊκό ο οποίος είναι τιμωρημένος, αλλά θα του σβήσει την ποινή που έχει επιβληθεί από την ευρωπαϊκή ομοσπονδία.

Ο πρώτος γύρος της Super League Σουρωτή ήταν εντυπωσιακός και ο Παναθηναϊκός έδειχνε ότι θα καταφέρει άνετα να πλασαριστεί στην πεντάδα, ενώ πήρε και την πρόκριση στην φάση των 16 του Κυπέλλου Ελλάδας. Από τον Γενάρη και μετά όμως η ομάδα του Δώνη δεν μπορεί να βρει σταθερότητα.Οι μόλις δύο νίκες από τον Γενάρη και μετά και ο αποκλεισμός από τη Λαμία στο Κύπελλο Ελλάδας έχει βάλει δύσκολα στο πράσινο στρατόπεδο.

Πλέον ο Παναθηναϊκός απέχει έξι βαθμούς από τον Άρη, έχοντας ένα παιχνίδι λιγότερο, ενώ στις αγωνιστικές που απομένουν έχει πολύ δύσκολο πρόγραμμα με αγώνες κόντρα σε ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Ολυμπιακό, Ατρόμητο και Άρη.Τον Γενάρη δεν έγιναν κάποιες ουσιαστικές κινήσεις, με τον Νταμπίζα να κρατάει όλους του παίκτες στο ρόστερ και να φέρνει τον Πάνο Αρμενάκα, ομογενή από την Αυστραλία, για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής.

Κορυφαίος μέχρι στιγμής για τους Πράσινους στη σεζόν είναι ο Φεντερίκο Μακέντα με επτά γκολ και τρεις ασίστ, έχοντας για συμπαραστάτες του τους Μπουζούκη, Γιόχανσον, Χατζηγιοβάνη και Κάτσε, καθώς και τον Διούδη.

Διαβάστε ακόμη...