Το... καλύτερο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα αποκλείστηκε από τη Λαμία!

Με ήρωα τον Σαράνοφ που σταμάτησε Ολυμπιακό και... Κομίνη η Λαμία πήρε μία ιστορική πρόκριση επί των «ερυθρολεύκων» στο «Γ. Καραϊσκάκης» και θα είναι στην κλήρωση των ημιτελικών του κυπέλλου μαζί με ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Αστέρα Τρίπολης.
Πηγή: p
Το... καλύτερο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα αποκλείστηκε από τη Λαμία!

Η κατρακύλα για την ομάδα που παίζει την καλύτερη μπάλα στην Ελλάδα συνεχίζεται, αφού μετά τον αποκλεισμό από την Ευρώπη και τη βαθμολογική απόσταση από τον ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα, γνώρισε τον αποκλεισμό και από το κύπελλο Ελλάδας απέναντι στη Λαμία και μάλιστα μέσα στο «Γ. Καραϊσκάκης»!

Ο Ζοάο Τομάς έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Ολυμπιακού στο 51ο λεπτό της αναμέτρησης και έστειλε τη Λαμία στα ημιτελικά του κυπέλλου, με τον Σαράνοφ να κάνει το ματς της ζωής του.

Στους «ερυθρόλευκους» δεν έφτανε ούτε ο Κομίνης που έκανε τα πάντα για να «σπρώξει» τον Ολυμπιακό στα ημιτελικά, με τον κόσμο να ξεσπάει σε έντονες αποδοκιμασίες στο φινάλε εναντίον των παικτών του Μάρτινς, που δεν μπόρεσαν να πάρουν την πρόκριση παρά το πλεονέκτημα που είχαν μετά το 3-3 του πρώτου αγώνα και μάλιστα απέναντι στα... δεύτερα της Λαμίας που παρατάχθηκε στο «Γ. Καραϊσκάκης» με πολλές αλλαγές.

Διαβάστε ακόμη...