«Ομάδα Κυπέλλου ο Πανιώνιος, έχουμε "φτωχή" προίκα απέναντι στον ΠΑΟΚ»

Για την αναμέτρηση του Πανιωνίου με τον ΠΑΟΚ μίλησε ο πρόεδρος των «κυανέρυθρων», Χρήστος Δάρας στο ραδιοφωνικό PAOK24 στον Libero 107.4
Πηγή: paok24.com
«Ομάδα Κυπέλλου ο Πανιώνιος, έχουμε "φτωχή" προίκα απέναντι στον ΠΑΟΚ»

Για την ηρεμία που έχει επέλθει στον Πανιώνιο μετά τα τελευταία αποτελέσματα μίλησε ο πρόεδρος του συλλόγου, Χρήστος Δάρας, σημειώνοντας αρχικά: «Ηρεμήσαμε, είμαστε σε καλή κατάσταση και σήμερα θα ανέβουμε πάνω για να δώσουμε το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Η εμφάνιση μας με τον Παναθηναϊκό έδειξε πως η χρονιά πάει καλύτερα...».

Συνεχίζοντας, έδειξε απόλυτη εμπιστοσύνη στον Έλληνα τεχνικό του Πανιωνίου, τονίζοντας πως: «Τον Άκη τον ξέρω εδώ και 30 χρόνια. Η καλύτερη φορολογική ενημερότητα που θα μπορούσαμε να έχουμε είναι ο Άκης Μάντζιος, καταλαβαίνετε τι εμπιστοσύνη του έχουμε για να το λέω αυτό. Ξέραμε πως θα μπορούσε να αξιοποιήσει το υλικό και να φέρει τα καλύτερα αποτελέσματα...».

Για την αναμέτρηση της Τούμπας, ανέφερε: «Οι τίτλοι που έχει αυτή η ιστορική ομάδα είναι στο Κύπελλο. Έχουμε πάρει μια... προίκα αλλά επειδή είναι με τον ΠΑΟΚ και το δεύτερο παιχνίδι μας είναι στην Τούμπα, είναι πολύ «φτωχή» προίκα. Σαν ομάδα Κυπέλλου που φημιζόμαστε, θα κάνουμε οτιδήποτε περνάει από το χέρι μας...».

Για την διαιτησία στην Ελλάδα: «Δεν θέλουμε να υπάρχει απαξίωση των Ελλήνων διαιτητών. Είμαστε υπέρ της ανεξάρτητης ελληνικής διαιτησίας. Όταν φέρνουμε ένα ξένο, νομίζουμε πως όλα είναι καλά. Προχθές στο ΠΑΟΚ - Άρης, αν το οφσάιντ το άφηνε Έλληνας διαιτητής, θα γινόταν ο απόλυτος χαμός. Σαν Πανιώνιος θέλουμε μια διαιτησία χωρίς επιρροές, ελληνική και ανεξάρτητη. Αν κάνει κάποιο ανθρώπινο λάθος ο Έλληνας διαιτητής, νομίζουμε είναι εσκεμμένο. Για τον ξένο δεν θα το πούμε αυτό. Αυτό συμβαίνει σε όλα τα επαγγέλματα. Έχουμε μια μιζέρια και μια κακομοιριά σε όλα τα εγχώρια προϊόντα».

Παράλληλα, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ομάδες της Super League: «Η Super League αποτελείται από τρεις μεγάλους και από 13 ομάδες που είναι φράγκο φράγκο τον καημό μας. Κάποιες από τις 13 ομάδες, σέρνουμε οικονομικά προβλήματα παλιότερων καταστάσεων, όχι μόνο τρέχοντα έξοδα αλλά και προηγούμενα. Γι΄αυτό είχαμε και θέμα με την ενημερότητα. Το ΙΚΑ δεν ξεχωρίζει αν είναι διοίκηση Δάρα. Βλέπει απλήρωτα βάρη και είσαι υποχρεωμένος να τα καλύψεις...».

Διαβάστε ακόμη...