Νίκη με την ψυχή στο στόμα για την ΑΕΚ

Από paok24.com: Μία ΑΕΚ κακή σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και σε μία ατμόσφαιρα που ούτε η κάμερα μπορούσε να μείνει σταθερή, κέρδισε τον Απόλλωνα με 2-1.
Πηγή: paok24.com
Νίκη με την ψυχή στο στόμα για την ΑΕΚ

Το παιχνίδι που έγινε στο ΟΑΚΑ ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Απόλλωνα δεν έλαβε χώρα και στις ιδανικότερες των συνθηκών. Ο άνεμος ήταν τόσο δυνατός που δεν είναι υπερβολή να ειπωθεί πως αποτελούσε τον δεύτερο αντίπαλο των ομάδων καθώς κάθε προσπάθεια των ποδοσφαιριστών γινόταν πιο δύσκολη εξαιτίας του.

Η ΑΕΚ είχε την ευτυχία να προηγηθεί μόλις στην πρώτη επικίνδυνη επίσκεψή της στα καρέ του Χουάντερσον καθώς μόλις στο 4' ο Μπογέ εκμεταλλεύτηκε το λάθος του τερματοφύλακα του Απόλλωνα και έκανε το 1-0. Σε γενικές γραμμές, η ΑΕΚ είχε εικόνα κυριαρχίας στο πρώτο ημίχρονο, πατούσε εύκολα περιοχή και δημιουργούσε ευκαιρίες με την εικόνα να αντικατοπτρίζει την διαφορά δυναμικής των δυο ομάδων στο πρώτο ημίχρονο. Όχι όμως και το σκορ αφού ο Απόλλωνας κατάφερε να ισοφαρίσει μόλις στην μοναδική του ευκαιρία όταν στο 24΄ ο Ελ Χελβέ εκμεταλλεύτηκε το τραγικό λάθος του Οικονόμου και αφού πέρασε και τον Τσιντώντα ισοφάρισε.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...