Σε απολογία ο Ηρακλής για τα επεισόδια με ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ κατήγγειλε τις συνθήκες φιλοξενίας στο πρόσφατο παιχνίδι στην έδρα του Ηρακλή, με την ΕΣΑΠ σήμερα, να καλεί σε απολογία τους «Κυανόλευκους».
Πηγή: paok24.com
Σε απολογία ο Ηρακλής για τα επεισόδια με ΠΑΟΚ

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

«Το Μονομελές Δικαιοδοτικό Όργανο της ΕΣΑΠ κάλεσε σε απολογία:

Το Τ.Α.Α. Παναθηναϊκός Α.Ο. όπως μέχρι σήμερα Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου να παραστεί ενώπιόν του προέδρου ή να καταθέσει έγγραφο υπόμνημα στην γραμματεία της ΕΣΑΠ, σχετικά με τις καταγγελλόμενες πράξεις (ρίψη κανογόνου και τσιγάρου εντός αγωνιστικού χώρου), όπως προκύπτουν από τα συνημμένα στην παρούσα κλήση έγγραφα του αγώνα Παναθηναϊκός Α.Ο. - Α.Ε.Κ. για την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος Volley League που διεξήχθη το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου στο γυμναστήριο του Πανελλήνιου Γ.Σ.

Επίσης το Τ.Α.Α. Ηρακλής Πετοσφαίριση 2015 όπως μέχρι σήμερα Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου να παραστεί ενώπιόν του προέδρου ή να καταθέσει έγγραφο υπόμνημα στην γραμματεία της ΕΣΑΠ, σχετικά με τις καταγγελλόμενες πράξεις (υβριστικά συνθήματα, ρίψη μπουκαλιών και πλαστικών εντός αγωνιστικού χώρου), όπως προκύπτουν από τα συνημμένα στην παρούσα κλήση έγγραφα του αγώνα Ηρακλής Πετοσφαίριση 2015 - Π.Α.Ο.Κ. για την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος Volley League που διεξήχθη το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου στο γυμναστήριο της Μίκρας».

Διαβάστε ακόμη...